09/07/2019 09/07/2019 Σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Ρωσικό Σπίτι στο Βελιγράδι, με αφορμή τον εορτασμό της μνήμης των Αγίων Πέτρου και Φεβρωνίας, που θεωρούνται προστάτες της οικογένειας, της αγάπης και της πίστης, βρέθηκε ο Πατριάρχης Σερβίας, κ.κ. Ειρηναίος. “Ο Ρωσικός λαός και η Ρωσική Εκκλησία δεν μας εξέπληξαν ποτέ. Είμαστε πνευματικά, ηθικά και ιστορικά δεμένοι και αυτή...
09 Ιουλίου, 2019 - 11:52

Πατρ. Σερβίας: “Αφήστε τα παιδιά να γεννηθούν”

Διαδώστε:
Πατρ. Σερβίας: “Αφήστε τα παιδιά να γεννηθούν”

Σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Ρωσικό Σπίτι στο Βελιγράδι, με αφορμή τον εορτασμό της μνήμης των Αγίων Πέτρου και Φεβρωνίας, που θεωρούνται προστάτες της οικογένειας, της αγάπης και της πίστης, βρέθηκε ο Πατριάρχης Σερβίας, κ.κ. Ειρηναίος.

“Ο Ρωσικός λαός και η Ρωσική Εκκλησία δεν μας εξέπληξαν ποτέ. Είμαστε πνευματικά, ηθικά και ιστορικά δεμένοι και αυτή η σχέση θα παραμείνει. Τώρα το ρωσικό κράτος και οι άνθρωποί του μας υποστηρίζουν αναφορικά με την κατάσταση στο Κόσοβο και τα Μετόχια” δήλωσε ο ο Πατριάρχης Σερβίας, ενώ αναφέρθηκε και στην σημαντική οικονομική ρωσική βοήθεια στις εργασίες που γίνονται στον καθεδρικό του Αγίου Σάββα.

Αναφερόμενο στο νόημα της ημέρας, ο Πατριάρχης τόνισε: «Είθε ο Κύριος να ευλογεί τα σπίτια μας και να παροτρύνουμε τους ανθρώπους να γεννούν παιδιά” ώστε να εκλείψει η μεγάλη δημογραφική κρίση: “Αφήστε τα παιδιά να γεννηθούν” υπογράμμισε.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων