15/05/2019 15/05/2019 Την έντονη ανησυχία του για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στο Κοσσυφοπέδιο και τα Μετόχια και τους κινδύνους που αντιμετωπίζουν στην περιοχή οι Ορθόδοξοι, εξέφρασε ο Πατριάρχης Σερβίας κ.κ. Ειρηναίος, τονίζοντας ότι θα πρέπει άμεσα να βρεθεί λύση. Μιλώντας στους δημοσιογράφους μετά το τέλος της Ιεράς Συνόδου τόνισε ότι η Ορθόδοξη Εκκλησία της Σερβίας παρακολουθεί...
15 Μαΐου, 2019 - 8:14

Πατρ. Σερβίας: Ανησυχητική η κατάσταση στο Κοσσυφοπέδιο

Διαδώστε:
Πατρ. Σερβίας: Ανησυχητική η κατάσταση στο Κοσσυφοπέδιο

Την έντονη ανησυχία του για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στο Κοσσυφοπέδιο και τα Μετόχια και τους κινδύνους που αντιμετωπίζουν στην περιοχή οι Ορθόδοξοι, εξέφρασε ο Πατριάρχης Σερβίας κ.κ. Ειρηναίος, τονίζοντας ότι θα πρέπει άμεσα να βρεθεί λύση.
Μιλώντας στους δημοσιογράφους μετά το τέλος της Ιεράς Συνόδου τόνισε ότι η Ορθόδοξη Εκκλησία της Σερβίας παρακολουθεί το θέμα στενά και θα καταβάλει κάθε προσπάθεια και βοήθεια προκειμένου να βρεθεί μια βιώσιμη λύση.
Ο Πατριάρχης κ.κ. Ειρηναίος αναφέρθηκε και στην συνάντηση που είχε με τους προέδρους της Σερβίας και της Βοσνίας -Ερζεγοβίνης για το θέμα αυτό.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων