28/11/2019 28/11/2019 Ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Σερβίας κ.κ. Ειρηναίος απέστειλε μήνυμα συμπαράστασης προς τον Αλβανικό λαό και τον Αρχιεπίσκοπο Αλβανίας κ.κ. Αναστάσιο με αφορμή τον φονικό σεισμό της 26ης Νοεμβρίου. “Ενημερωθήκαμε για τις καταστροφικές συνέπειες που άφησε πίσω του ο σεισμός. Στο όνομα ολόκληρης της Ορθοδόξου Εκκλησίας της Σερβίας εκφράζω τα συλλυπητήρια τόσο σε εσάς Μακαριώτατε όσο και...
28 Νοεμβρίου, 2019 - 17:40
Τελευταία ενημέρωση: 28/11/2019 - 17:44

“Είμαι βαθιά συγκινημένος από τον φονικό σεισμό”

Διαδώστε:
“Είμαι βαθιά συγκινημένος από τον φονικό σεισμό”

Ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Σερβίας κ.κ. Ειρηναίος απέστειλε μήνυμα συμπαράστασης προς τον Αλβανικό λαό και τον Αρχιεπίσκοπο Αλβανίας κ.κ. Αναστάσιο με αφορμή τον φονικό σεισμό της 26ης Νοεμβρίου.

“Ενημερωθήκαμε για τις καταστροφικές συνέπειες που άφησε πίσω του ο σεισμός. Στο όνομα ολόκληρης της Ορθοδόξου Εκκλησίας της Σερβίας εκφράζω τα συλλυπητήρια τόσο σε εσάς Μακαριώτατε όσο και στις οικογένειες των θυμάτων αλλά και στον αλβανικό λαό. Είμαι βαθιά συγκινημένος από αυτό τον φονικό σεισμό και δέομαι προς τον Κύριο όπως διαφυλάξει τις ζωές των τραυματιών και να δώσει δύναμη σε όσους έχασαν τους οικείους τους” τονίζει στο μήνυμα του.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων