08/07/2019 08/07/2019 Μήνυμα ενότητα και ειρήνης στις δύσκολες στιγμές που διέρχεται η Ορθοδοξία, απέστειλε ο Πατριάρχης Σερβίας κ.κ. Ειρηναίος. Ο κ. Ειρηναίος αναφέρθηκε στις δυσκολίες που περνούν οι Ορθόδοξοι Χριστιανοί στο Κοσσυφοπέδιο και στα Μετόχια και τόνισε ότι ο Εκκλησία μας διδάσκει πως να είμαστε ενωμένοι και να ζούμε μεταξύ μας σαν αδέρφια. Ο Πατριάρχης μίλησε επίσης...
08 Ιουλίου, 2019 - 8:18
Τελευταία ενημέρωση: 08/07/2019 - 8:50

Πατρ. Σερβίας: Η Εκκλησία μας διδάσκει να είμαστε ενωμένοι

Διαδώστε:
Πατρ. Σερβίας: Η Εκκλησία μας διδάσκει να είμαστε ενωμένοι

Μήνυμα ενότητα και ειρήνης στις δύσκολες στιγμές που διέρχεται η Ορθοδοξία, απέστειλε ο Πατριάρχης Σερβίας κ.κ. Ειρηναίος.
Ο κ. Ειρηναίος αναφέρθηκε στις δυσκολίες που περνούν οι Ορθόδοξοι Χριστιανοί στο Κοσσυφοπέδιο και στα Μετόχια και τόνισε ότι ο Εκκλησία μας διδάσκει πως να είμαστε ενωμένοι και να ζούμε μεταξύ μας σαν αδέρφια.
Ο Πατριάρχης μίλησε επίσης για τον βίο και το χαρακτήρα του Ιωάννη του Βαπτιστή, και εξέφρασε την ικανοποίησή του που όλο και περισσότερα παιδιά έρχονται στην θεία λειτουργία. Κάλεσε τέλος τους γονείς κατά τη διάρκεια της εβδομάδας να αφιερώνουν μια μέρα στον Θεό και να προσέρχονται όλοι μαζί στο ναό .

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων