30/01/2019 30/01/2019 «Η Ουκρανία είναι ένας τεράστιος πειρασμός για την Ορθοδοξία εν γένει και αυτός ο πειρασμός είναι μεγάλης σημασίας, επειδή σχετίζεται με το κέντρο της Ορθοδοξίας. Αυτό δεν είναι κάτι που είναι έξω, αλλά ένα φαινόμενο που συμβαίνει στο σπίτι μας. δήλωσε ο Πατριάρχης Σερβίας κ. Ειρηναίος, κατά τη συνάντηση που είχε με τον Πατριάρχη Μόσχας...
30 Ιανουαρίου, 2019 - 8:37

Πατρ. Σερβίας: Η Ουκρανία είναι ένας τεράστιος πειρασμός

Διαδώστε:
Πατρ. Σερβίας: Η Ουκρανία είναι ένας τεράστιος πειρασμός

«Η Ουκρανία είναι ένας τεράστιος πειρασμός για την Ορθοδοξία εν γένει και αυτός ο πειρασμός είναι μεγάλης σημασίας, επειδή σχετίζεται με το κέντρο της Ορθοδοξίας. Αυτό δεν είναι κάτι που είναι έξω, αλλά ένα φαινόμενο που συμβαίνει στο σπίτι μας. δήλωσε ο Πατριάρχης Σερβίας κ. Ειρηναίος, κατά τη συνάντηση που είχε με τον Πατριάρχη Μόσχας κ.κ. Κύριλλο στη ρωσική πρωτεύουσα προσθέτοντας ότι είναι σαν “μια βόμβα που έπεσε στο σπίτι μας”

Επανέλαβε μάλιστα ότι το ουκρανικό ζήτημα είναι πολιτικό και ως εκ τούτου θα πρέπει να το “προσεγγίσουμε πολύ σοβαρά και να το διευθετήσουμε.

Ο Πατριάρχης Ειρηναίος βρίσκεται στη Μόσχας προκειμένου να παραστεί στις εορταστικές εκδηλώσεις με αφορμή τη συμπλήρωση δέκα ετών από την ενθρόνιση του Πατριάρχης Μόσχας κ.κ. Κυρίλλου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων