23/10/2020 23/10/2020 Συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο της Σερβίας Αλεξάντερ Βούτσιτς, ο Πατριάρχης Σερβίας κ.κ. Ειρηναίος επισκέφθηκε χθες Πέμπτη 22 Οκτωβρίου τον Ιερό Ναό του Αγίου Σάββα στο Βελιγράδι, προκειμένου να επιθεωρήσουν την πορεία των εργασιών ανακαίνισης. Σε μήνυμά του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο πρόεδρος Βούτσιτς γράφει ότι ο νέος ναός είναι υπέρλαμπρος: “Φαίνεται τόσο όμορφος που,...
23 Οκτωβρίου, 2020 - 10:24
Τελευταία ενημέρωση: 23/10/2020 - 17:53

Πατρ. Σερβίας και Αλ. Βούτσιτς στον Ι.Ν. του Αγίου Σάββα

Διαδώστε:
Πατρ. Σερβίας και Αλ. Βούτσιτς στον Ι.Ν. του Αγίου Σάββα

Συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο της Σερβίας Αλεξάντερ Βούτσιτς, ο Πατριάρχης Σερβίας κ.κ. Ειρηναίος επισκέφθηκε χθες Πέμπτη 22 Οκτωβρίου τον Ιερό Ναό του Αγίου Σάββα στο Βελιγράδι, προκειμένου να επιθεωρήσουν την πορεία των εργασιών ανακαίνισης.

Σε μήνυμά του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο πρόεδρος Βούτσιτς γράφει ότι ο νέος ναός είναι υπέρλαμπρος: “Φαίνεται τόσο όμορφος που, όπως είπε και ο Σέρβος Πατριάρχης, δεν υπάρχουν οι λέξεις για να τον περιγράψουν” Και εκφράζει τη χαρά του που οι πολίτες της Σερβίας θα μπορούν σύντομα να επισκεφθούν το ναό.

Μαζί τους ήταν και ο νεοδιορισθείς Πρέσβης της Σερβίας στις Ηνωμένες Πολιτείες, Μάρκο Σούριτς.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

“Ne postoje reči kojima se može opisati lepota našeg hrama.” – Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić prvi put u hramu bez skela sa potpuno završenim mozaikom.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav) στις

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων