03/06/2019 03/06/2019 Επίσημη επίσκεψη στο Πατριαρχείο Αντιοχείας πραγματοποιεί ο Πατριάρχης Σερβίας κ.κ. Ειρηναίος. “Για μας αυτή είναι μια μεγάλη μέρα, μια χαρούμενη μέρα που είστε μαζί μας σήμερα” δήλωσε χθες ο Πατριάρχης Αντιοχείας κ.κ. Ιωάννης καλωσορίζοντας τον Προκαθήμενο της Σερβικής Εκκλησίας, και πρόσθεσε: “Όπως ξέρετε, η Εκκλησία της Αντιοχείας Εκκλησία είναι μια αρχαία εκκλησία που ήταν μεταξύ...
03 Ιουνίου, 2019 - 8:18

Πατρ. Σερβίας: Προσευχόμαστε για τη Συρία

Διαδώστε:
Πατρ. Σερβίας: Προσευχόμαστε για τη Συρία

Επίσημη επίσκεψη στο Πατριαρχείο Αντιοχείας πραγματοποιεί ο Πατριάρχης Σερβίας κ.κ. Ειρηναίος.

“Για μας αυτή είναι μια μεγάλη μέρα, μια χαρούμενη μέρα που είστε μαζί μας σήμερα” δήλωσε χθες ο Πατριάρχης Αντιοχείας κ.κ. Ιωάννης καλωσορίζοντας τον Προκαθήμενο της Σερβικής Εκκλησίας, και πρόσθεσε: “Όπως ξέρετε, η Εκκλησία της Αντιοχείας Εκκλησία είναι μια αρχαία εκκλησία που ήταν μεταξύ των πρώτων που έλαβε τις διδασκαλίες του Ιησού Χριστού από τους αποστόλους. Γνωρίζουμε επίσης ότι η Σερβική Εκκλησία είναι μια εκκλησία που έχει γεννήσει πολλούς μάρτυρες και αγίους. Η κοινή μας Λειτουργία σήμερα είναι ένα μεγάλο μήνυμα ειρήνης και αγάπης σε ολόκληρο τον κόσμο”.

“Παρακαλώ να προσευχηθείτε ο Κύριος δίνει ειρήνη στη Συρία και σε ολόκληρο τον κόσμο” υπογράμμισε.

Από τη πλευρά του, ο Πατριάρχης της Σερβίας, κ.κ. Ειρηναίος ευχαρίστησε τον Πατριάρχη Αντιοχείας για τα θερμά του λόγια και είπε:

“Σας ευχαριστώ για την ευλογία σας, για τα υπέροχα λόγια της αδελφικής αγάπης που έχετε εκφράσει. Οι δύο Εκκλησίες μας ήταν πάντα κοντά”, προσθέτοντας ότι προσεύχεται για τα δεινά που περνά ο λαός της Συρίας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων