05/03/2021 05/03/2021 Τρισάγιο για τη μνήμη του μακαριστού Επισκόπου πρώην Ζαχουμίου και Ερζεγοβίνης κυρού Αθανασίου Γιέφτιτς τέλεσε ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Σερβίας κ.κ. Πορφύριος.  Ο Μακαριώτατος, οποίος βρίσκεται σε προληπτική καραντίνα, επισκέφτηκε το Ιερό Παρεκκλήσιο της Πατριαρχικής Κατοικίας όπου και τέλεσε το Τρισάγιο. Υπενθυμίζεται, ότι ο Μακαριώτατος βρίσκεται σε προληπτική αυτοαπομόνωση καθώς τις προηγούμενες ημέρες ήρθε σε επαφή με...
05 Μαρτίου, 2021 - 19:13
Τελευταία ενημέρωση: 05/03/2021 - 19:23

Πατριαρχικό Τρισάγιο για τον Αθανάσιο Γιέφτιτς

Διαδώστε:
Πατριαρχικό Τρισάγιο για τον Αθανάσιο Γιέφτιτς

Τρισάγιο για τη μνήμη του μακαριστού Επισκόπου πρώην Ζαχουμίου και Ερζεγοβίνης κυρού Αθανασίου Γιέφτιτς τέλεσε ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Σερβίας κ.κ. Πορφύριος. 

Ο Μακαριώτατος, οποίος βρίσκεται σε προληπτική καραντίνα, επισκέφτηκε το Ιερό Παρεκκλήσιο της Πατριαρχικής Κατοικίας όπου και τέλεσε το Τρισάγιο.

Υπενθυμίζεται, ότι ο Μακαριώτατος βρίσκεται σε προληπτική αυτοαπομόνωση καθώς τις προηγούμενες ημέρες ήρθε σε επαφή με Ιερέα, ο οποίος εμφάνισε ήπια και ασυμπτωματική μορφή COVID 19.

Όπως αναφέρεται σε επίσημη ανακοίνωση του Πατριαρχείου Σερβίας ο ιατρός συμβούλευσε τον Μακαριώτατο να απομονωθεί προληπτικά τις επόμενες ημέρες.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων