07/08/2020 07/08/2020 Επιστολή συμπαράστασης προς τον Πατριάρχη της Αντιόχειας κ.κ. Ιωάννη απέστειλε ο Πατριάρχης Σερβίας κ.κ. Ειρηναίος. “Μάθαμε τα θλιβερά νέα για τον θάνατο αθώων ανθρώπων στη Βηρυτό” υπογραμμίζει ο Μακαριώτατος, τονίζοντας ότι η Σερβική Ορθόδοξη Εκκλησία εκφράζει τα συλλυπητήριά της στις οικογένειες των θυμάτων, και την συμπαράστασή της στον αδελφό λαό της Βηρυτού. “Προσευχόμαστε στον Κύριό...
07 Αυγούστου, 2020 - 13:30

Πατριάρχης Σερβίας: “Προσευχόμαστε για τον Λίβανο”

Διαδώστε:
Πατριάρχης Σερβίας: “Προσευχόμαστε για τον Λίβανο”

Επιστολή συμπαράστασης προς τον Πατριάρχη της Αντιόχειας κ.κ. Ιωάννη απέστειλε ο Πατριάρχης Σερβίας κ.κ. Ειρηναίος.

“Μάθαμε τα θλιβερά νέα για τον θάνατο αθώων ανθρώπων στη Βηρυτό” υπογραμμίζει ο Μακαριώτατος, τονίζοντας ότι η Σερβική Ορθόδοξη Εκκλησία εκφράζει τα συλλυπητήριά της στις οικογένειες των θυμάτων, και την συμπαράστασή της στον αδελφό λαό της Βηρυτού.

“Προσευχόμαστε στον Κύριό μας Ιησού Χριστό να θεραπεύσει τις πληγές των τραυματιών, να αναπαύσει τις ψυχές των θυμάτων, να δώσει παρηγοριά σε όσους έμειναν χωρίς αγαπημένα άτομα και να ενισχύσει την υγεία όλων όσων επέζησαν αυτής της τραγωδίας” τονίζεται στην ανακοίνωση.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων