20/11/2020 20/11/2020 Ο Πανιερώτατος Επίσκοπος Βουδίμλιε και Νίκσιτς κ. Ιωαννίκιος και τοποτηρητής της Ιεράς Μητροπόλεως Μαυροβουνίου και Παραθαλασσίας μετά την κοίμηση του μακαριστού Μητροπολίτη κυρού Αμφιλοχίου με ανακοίνωσή του μετά την κοίμηση του Πατριάρχη Σερβίας Ειρηναίου νωρίς το πρωί της Παρασκευής 20 Νοεμβρίου 2020 κάλεσε τους Ιερείς, τους Μοναχούς, τις Μοναχές και τους πιστούς να πολλαπλασιάσουν τις...
20 Νοεμβρίου, 2020 - 14:25
Τελευταία ενημέρωση: 20/11/2020 - 14:26

Πένθιμες καμπάνες στο Μαυροβούνιο για τον Πατριάρχη Σερβίας

Διαδώστε:
Πένθιμες καμπάνες στο Μαυροβούνιο για τον Πατριάρχη Σερβίας

Ο Πανιερώτατος Επίσκοπος Βουδίμλιε και Νίκσιτς κ. Ιωαννίκιος και τοποτηρητής της Ιεράς Μητροπόλεως Μαυροβουνίου και Παραθαλασσίας μετά την κοίμηση του μακαριστού Μητροπολίτη κυρού Αμφιλοχίου με ανακοίνωσή του μετά την κοίμηση του Πατριάρχη Σερβίας Ειρηναίου νωρίς το πρωί της Παρασκευής 20 Νοεμβρίου 2020 κάλεσε τους Ιερείς, τους Μοναχούς, τις Μοναχές και τους πιστούς να πολλαπλασιάσουν τις προσευχές τους για την ανάπαυση της ψυχής του. 

Ακόμα  ο Πανιερώτατος ανακοίνωσε ότι οι καμπάνες σε όλο το Μαυροβούνιο θα χτυπάνε πένθιμα στις 10:00 στις 12:00 και στις 14:00 η ώρα σε όλους τους ναούς και τα Μοναστήρια μέχρι και την Εξόδιο Ακολουθία του Πατριάρχη.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων