03/11/2021 03/11/2021 Την ευκαιρία να βγάλουν χρήματα εκμεταλλευόμενοι το επίσημο ημερολόγιο το οποίο εκδίδει η Ιερά Σύνοδος του Πατριαρχείου της Σερβίας βρήκαν επιτήδειοι. Συγκεκριμένα πλαστογράφησαν την έκδοση του ημερολογίου του 2022 και την προώθησαν στην αγορά με την εν Σερβία Ορθόδοξη Εκκλησία να λαμβάνει επίσημα θέση με ανακοίνωσή της για το γεγονός. “Δυστυχώς, παρατηρήσαμε ότι τους τελευταίους...
03 Νοεμβρίου, 2021 - 9:16
Τελευταία ενημέρωση: 03/11/2021 - 9:19

Πλαστογράφησαν το ημερολόγιο του Πατριαρχείου στη Σερβία

Διαδώστε:
Πλαστογράφησαν το ημερολόγιο του Πατριαρχείου στη Σερβία

Την ευκαιρία να βγάλουν χρήματα εκμεταλλευόμενοι το επίσημο ημερολόγιο το οποίο εκδίδει η Ιερά Σύνοδος του Πατριαρχείου της Σερβίας βρήκαν επιτήδειοι.

Συγκεκριμένα πλαστογράφησαν την έκδοση του ημερολογίου του 2022 και την προώθησαν στην αγορά με την εν Σερβία Ορθόδοξη Εκκλησία να λαμβάνει επίσημα θέση με ανακοίνωσή της για το γεγονός.

“Δυστυχώς, παρατηρήσαμε ότι τους τελευταίους μήνες, από τότε που κυκλοφόρησε το επίσημο εκκλησιαστικό ημερολόγιο τσέπης για το 2022, σε διάφορους δημόσιους χώρους (πλατείες, δρόμους, αγορές, σταθμούς λεωφορείων και τρένων και άλλα μέρη), σχεδόν σε ολόκληρη την επικράτεια της Δημοκρατίας της Σερβίας, πουλήθηκαν πλαστά ημερολόγια τσέπης για το 2022”, αναφέρει η Ιερά Σύνοδος.

Σύμφωνα με την ενημέρωση το εκκλησιαστικό ημερολόγιο που εκδόθηκε από την Ιερά Σύνοδο των Επισκόπων της Σερβικής Ορθόδοξης Εκκλησίας έχει εικόνα του Κυρίου Ιησού Χριστού Παντοκράτορα στην πρόσοψη και συνοδεύεται από ολόγραμμα, ενώ στην τελευταία σελίδα υπάρχει φωτογραφία του Πατριαρχείο στο Πετς. Το ημερολόγιο έχει 32 σελίδες, στις οποίες εκτός από τις γιορτές και τους αγίους που γιορτάζει η Εκκλησία, υπάρχει και υλικό από προσευχές και ακολουθίες της Εκκλησίας.

Η ενέργεια αυτή μόνο θλίψη και προβληματισμό μπορεί να προκαλέσει καθώς φαίνεται πως για ακόμη μία φορά με πρόφαση την πίστη των ανθρώπων ορισμένοι αποσκοπούν στο παράνομο κέρδος.

Εξωτερική φωτογραφία: Το γνήσιο ημερολόγιο του Πατριαρχείου Σερβίας/ Πηγή: spc.sr

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων