01/12/2020 01/12/2020 Στο πλευρό όσων αντιμετωπίζουν προβλήματα, ιδίως τις δύσκολες αυτές ημέρες της πανδημίας, αλλά και κοντά στους Ιερείς και το Ποίμνιο βρίσκεται η Ιερά Τουμάν στη Σερβία.  Στο μηνιαίο δελτίο που εξέδωσε για τις προσφορές που πραγματοποίησε τον μήνα Νοέμβριο, αναφέρεται ότι η Αδελφότητα της Μονής συνέδραμε στην ανακαίνιση εκκλησιών και μοναστηριών, παρείχε οικονομική βοήθεια σε...
01 Δεκεμβρίου, 2020 - 10:34
Τελευταία ενημέρωση: 01/12/2020 - 9:53

Πλούσιο φιλανθρωπικό έργο από τη Μονή Τουμάν

Διαδώστε:
Πλούσιο φιλανθρωπικό έργο από τη Μονή Τουμάν

Στο πλευρό όσων αντιμετωπίζουν προβλήματα, ιδίως τις δύσκολες αυτές ημέρες της πανδημίας, αλλά και κοντά στους Ιερείς και το Ποίμνιο βρίσκεται η Ιερά Τουμάν στη Σερβία. 

Στο μηνιαίο δελτίο που εξέδωσε για τις προσφορές που πραγματοποίησε τον μήνα Νοέμβριο, αναφέρεται ότι η Αδελφότητα της Μονής συνέδραμε στην ανακαίνιση εκκλησιών και μοναστηριών, παρείχε οικονομική βοήθεια σε Ιερείς και στήριξε οικογένειες που βρίσκονται σε δεινή κατάσταση.

Το συνολικό ύψος των προσφορών της Ιεράς Μονής για τον περασμένο μήνα ανήλθε σε 2,7 εκατ. δηνάρια, δηλαδή περίπου 33.000 ευρώ

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων