10/07/2019 10/07/2019 Αγιασμός για την έναρξη κατασκευής ενός νέου Πνευματικού Κέντρου, εντός του οποίο θα υπάρχει ιερό παρεκκλήσιο του Αγίου Νεκταρίου του εν Αιγίνη, τελέσθηκε από τον Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Βουδίμλιε και Νίκσιτς κ. Ιωαννίκιο. Νωρίτερα κλήρος και λαός υποδέχτηκαν τεμάχιο Ιερού λειψάνου του Αγίου Νεκταρίου το οποίο φυλάσσεται στον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Βασιλείου στο Νίκσιτς. Ο...
10 Ιουλίου, 2019 - 15:58

Πνευματικό Κέντρο αφιερωμένο στον Αγ. Νεκτάριο στο Νίκσιτς

Διαδώστε:
Πνευματικό Κέντρο αφιερωμένο στον Αγ. Νεκτάριο στο Νίκσιτς

Αγιασμός για την έναρξη κατασκευής ενός νέου Πνευματικού Κέντρου, εντός του οποίο θα υπάρχει ιερό παρεκκλήσιο του Αγίου Νεκταρίου του εν Αιγίνη, τελέσθηκε από τον Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Βουδίμλιε και Νίκσιτς κ. Ιωαννίκιο.

Νωρίτερα κλήρος και λαός υποδέχτηκαν τεμάχιο Ιερού λειψάνου του Αγίου Νεκταρίου το οποίο φυλάσσεται στον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Βασιλείου στο Νίκσιτς.

Ο Θεοφιλέστατος αναφέρθηκε στο γεγονός της λειτουργίας του Πνευματικού Κέντρου και στο πως αυτό μπορεί να γίνει πόλος έλξης για όλους τους ενορίτες, ενώ αναφέρθηκε και στη μεγάλη ευλογία για την Επισκοπή να διαθέτει τεμάχιο Ιερού λειψάνου του Αγίου Νεκταρίου.  “Ας είναι ευλογημένο αυτό το έργο. Αφιερώνουμε αυτήν την κατασκευή στον Θεό και τον Άγιο Νεκτάριο” τόνισε χαρακτηριστικά.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων