18/02/2022 18/02/2022 Ο Επίσκοπος Μιλεσέβου κ. Αθανάσιος επισκέφθηκε το μοναστήρι των Αγίων Κοσμά και Δαμιανού στη Vodena Poljana, στο βουνό Ζλάταρ που βρίσκεται στο νοτιοδυτικό τμήμα της Σερβίας, την Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2022. Ο Θεοφιλέστατος, με οδηγό την ποιμαντική φροντίδα και την αγάπη, επισκέφθηκε και ευλόγησε αυτόν τον ιερόν τόπο, όπου οι θερμοκρασίες είναι πολικές και το...
18 Φεβρουαρίου, 2022 - 17:51
Τελευταία ενημέρωση: 18/02/2022 - 17:45

Ποιμαντική επίσκεψη Επίσκοπου Μιλεσέβου στην χιονισμένη Μονή Αγ. Κοσμά και Δαμιανού

Διαδώστε:
Ποιμαντική επίσκεψη Επίσκοπου Μιλεσέβου στην χιονισμένη Μονή Αγ. Κοσμά και Δαμιανού

Ο Επίσκοπος Μιλεσέβου κ. Αθανάσιος επισκέφθηκε το μοναστήρι των Αγίων Κοσμά και Δαμιανού στη Vodena Poljana, στο βουνό Ζλάταρ που βρίσκεται στο νοτιοδυτικό τμήμα της Σερβίας, την Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2022.

Ο Θεοφιλέστατος, με οδηγό την ποιμαντική φροντίδα και την αγάπη, επισκέφθηκε και ευλόγησε αυτόν τον ιερόν τόπο, όπου οι θερμοκρασίες είναι πολικές και το χιόνι παχύ.

Σε μια εγκάρδια συνομιλία με τον Ηγούμενο της Μονής, ο Θεοφιλέστατος ενημερώθηκε για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει αυτή η ιερή οικογένεια: σκληρός χειμώνας, έντονη χιονόπτωση, και μοναξιά κατά την χειμερινή περίοδο.

Ο Θεοφιλέστατος εξήρε το γεγονός ότι η οι μοναχοί προσεύχονται διαρκώς, καθώς αυτό είναι το πιο σημαντικό σε κάθε στιγμή.

Στον ελεύθερο χρόνο του ο Ηγούμενος ασχολείται με χειροτεχνίες, οι οποίες είναι εξαιρετικά αγαπητές και στον Θεοφιλέστατο και για αυτό χαίρει τον θαυμασμό του.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων