28/12/2019 28/12/2019 Aξιοσημείωτη είναι η πρωτοβουλία και έμπνευση του Επισκόπου του Πατριαρχείου , Γρηγορίου, για  την Χριστουγεννιάτικη έκδοση του δίγλωσσου παιδικού περιοδικού “Orthodoxe Kinderzeitschrift” Γιατί εμείς στη γη ευλογούμε τον Θεό και τον τραγουδούμε, αγαπητά παιδιά; Ρωτά, ρητορικά στον πρόλογο της παρουσίασης. Υπάρχουν αναρίθμητοι λόγοι γι ‘αυτό και αρκεί να θυμόμαστε μόνο ένα από αυτά – την...
28 Δεκεμβρίου, 2019 - 17:55
Τελευταία ενημέρωση: 28/12/2019 - 16:45

Ποιος μας χαρίζει όλο αυτό το κάλλος που μας περιβάλλει;

Διαδώστε:
Ποιος μας χαρίζει όλο αυτό το κάλλος που μας περιβάλλει;

Aξιοσημείωτη είναι η πρωτοβουλία και έμπνευση του Επισκόπου του Πατριαρχείου , Γρηγορίου, για  την Χριστουγεννιάτικη έκδοση του δίγλωσσου παιδικού περιοδικού “Orthodoxe Kinderzeitschrift”

Γιατί εμείς στη γη ευλογούμε τον Θεό και τον τραγουδούμε, αγαπητά παιδιά; Ρωτά, ρητορικά στον πρόλογο της παρουσίασης. Υπάρχουν αναρίθμητοι λόγοι γι ‘αυτό και αρκεί να θυμόμαστε μόνο ένα από αυτά – την υπέροχη ομορφιά του κόσμου γύρω μας, που μας δόθηκε από Αυτόν – τον Κύριο τον Θεό μας. Για το μπλε του ουρανού πάνω από εμάς και το γαλάζιο του ωκεανού γύρω μας, όπως αμέτρητες υπέροχες ζωγραφιές στο χρώμα, είναι το έργο των χεριών του Θεού και η έκφραση της απεριόριστης χάριτος και της αγάπης για τον καθένα μας. Αυτή η αγάπη, η ζεστασιά και η χάρη του Θεού θερμαίνουν ιδιαίτερα τις καρδιές μας και τον κόσμο μας στις πιο χαρούμενες χριστιανικές διακοπές – τα Χριστούγεννα, υπενθυμίζοντας μας κάθε φορά που είναι εξαιρετικά σημαντικό να αγαπάμε ο ένας τον άλλον την άπειρη αγάπη του Θεού.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων