16/09/2019 16/09/2019   Στον Ιερό Καθεδρικό Ναό του προαστίου Καραμπούρμα στο Βελιγράδι, χοροστάτησε ο βοηθός Επίσκοπος Ρεμεσιάνας, κ. Στέφανος με τις ευλογίες του Πατριάρχη Σερβίας κ.κ. Ειρηναίου. Ο θεοφιλέστατος Επίσκοπος διεβίβασε στους πιστούς τις προσευχές και το μήνυμα του Πατριάρχη: “Πρέπει να κάνουμε μια προσπάθεια και να συνειδητοποιήσουμε ότι στη ζωή δεν πρέπει να υποφέρουμε, αλλά να...
16 Σεπτεμβρίου, 2019 - 9:29

“Πονάμε όταν ζούμε μακριά από τον Χριστό”

Διαδώστε:
“Πονάμε όταν ζούμε μακριά από τον Χριστό”

 

Στον Ιερό Καθεδρικό Ναό του προαστίου Καραμπούρμα στο Βελιγράδι, χοροστάτησε ο βοηθός Επίσκοπος Ρεμεσιάνας, κ. Στέφανος με τις ευλογίες του Πατριάρχη Σερβίας κ.κ. Ειρηναίου.

Ο θεοφιλέστατος Επίσκοπος διεβίβασε στους πιστούς τις προσευχές και το μήνυμα του Πατριάρχη:
“Πρέπει να κάνουμε μια προσπάθεια και να συνειδητοποιήσουμε ότι στη ζωή δεν πρέπει να υποφέρουμε, αλλά να είμαστε με τον Χριστό. Θα έρθει ο καιρός που δεν πρέπει πλέον να υποφέρουμε” τόνισε και πρόσθεσε: “Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πρέπει να καταβάλουμε κάθε προσπάθεια για να ζήσουμε χριστιανικά. Ο μεγαλύτερος πόνος είναι όταν ζούμε μακριά από τον Χριστό”

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων