02/07/2020 02/07/2020 Η φυλή Πιεβίτσι του Παλαιού Μαυροβουνίου, η οποία βρίσκεται στο βόρειο τμήμα Μαυροβουνίου στηρίζει επίσης τον αγώνα των Μαυροβουνίων. Συκγκεριμένα εκπρόσωποι της φυλής δήλωσαν “Εμείς οι απόγονοι των προγόνων μας βρισκόμαστε σε μια εποχή όπου η απειλή να μεταφέρουμε τα ιερά μας σε στάβλους είναι μπροστά μας, όπως έκαναν οι πρόγονοι μας. Ας είμαστε απόγονοι...
02 Ιουλίου, 2020 - 14:03

“Πρέπει να υπερασπιστούμε τους αγίους μας και τα ιερά μας”

Διαδώστε:
“Πρέπει να υπερασπιστούμε τους αγίους μας και τα ιερά μας”

Η φυλή Πιεβίτσι του Παλαιού Μαυροβουνίου, η οποία βρίσκεται στο βόρειο τμήμα Μαυροβουνίου στηρίζει επίσης τον αγώνα των Μαυροβουνίων. Συκγκεριμένα εκπρόσωποι της φυλής δήλωσαν “Εμείς οι απόγονοι των προγόνων μας βρισκόμαστε σε μια εποχή όπου η απειλή να μεταφέρουμε τα ιερά μας σε στάβλους είναι μπροστά μας, όπως έκαναν οι πρόγονοι μας. Ας είμαστε απόγονοι για να είμαστε πρόγονοι, πρέπει να υπερασπιστούμε τους αγίους μας και τα ιερά μας”. 

“Εμείς, οι απόγονοι των προγόνων μας που χτίσαμε, υπερασπιστήκαμε και πέθανε για αυτήν τη χώρα, πρέπει να πούμε ότι αγαπάμε τη μητέρα και χώρα μας το Μαυροβούνιο και ότι δεν έχουμε απολύτως κανένα πρόβλημα με την ανεξαρτησία ή το όνομά της, αλλά θα υπερασπιστούμε την Εκκλησία στην οποία όλοι είναι ευπρόσδεκτοι χωρίς καμία διαίρεση ή μίσος”.

“Κάναμε μια πορεία, που δεν ήταν μόνο διαμαρτυρία ενάντια στον αντισυνταγματικό νόμο αλλά και ανέδειξε την αδελφική αγάπη που κυριαρχεί μεταξύ μας, ο Θεός μας αγαπάει” κατέληξαν οι εκπρόσωποι της φυλής ενώ στη συνέχεια παρουσίασαν τις υπογραφές που συνέλεξαν για την υποστήριξη της Σερβικής Ορθόδοξης Εκκλησίας και την υπεράσπιση των αγίων στο Μαυροβούνιο, όπου πάνω από 150 άτομα της φυλής έχουν υπογράψει ενώ η λίστα συνεχώς ανανεώνεται.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων