15/02/2021 15/02/2021 O Πανιερώτατος Επίσκοπος Μπουένος Άιρες και Νοτιο-Κεντρικής Αμερικής του Πατριαρχείου Σερβίας  κ. Κύριλλος ιερούργησε σήμερα το πρωί, επί της εορτής της Υπαπαντής, 2/15 Φεβρουαρίου, στον Καθεδρικό Ναό της Αναστάσεως του Χριστού στην Ποντγκόριτσα. Μετά τη Θεία Λειτουργία ο Πανιερώτατος μιλώντας στους πιστούς ανέφερε: “Ο Θεός είναι πάντα κοντά μας και ας μην είμαστε προετοιμασμένοι μερικές φορές...
15 Φεβρουαρίου, 2021 - 15:18
Τελευταία ενημέρωση: 15/02/2021 - 15:20

“Προσευχηθείτε ο Θεός να μας δώσει έναν άξιο Πατριάρχη”

Διαδώστε:
“Προσευχηθείτε ο Θεός να μας δώσει έναν άξιο Πατριάρχη”

O Πανιερώτατος Επίσκοπος Μπουένος Άιρες και Νοτιο-Κεντρικής Αμερικής του Πατριαρχείου Σερβίας  κ. Κύριλλος ιερούργησε σήμερα το πρωί, επί της εορτής της Υπαπαντής, 2/15 Φεβρουαρίου, στον Καθεδρικό Ναό της Αναστάσεως του Χριστού στην Ποντγκόριτσα.

Μετά τη Θεία Λειτουργία ο Πανιερώτατος μιλώντας στους πιστούς ανέφερε: “Ο Θεός είναι πάντα κοντά μας και ας μην είμαστε προετοιμασμένοι μερικές φορές να τον δούμε” ενώ στη συνέχεια ο Πανιερώτατος κάλεσε τους πιστούς να προσευχηθούν στον Θεό για την ανάδειξη ενός άξιου διαδόχου του Αγίου Σάββα στο Θρόνο του Σέρβου Πατριάρχη.

“Σας καλώ να προσευχηθείτε για την Πέμπτη, ο Θεός να μας δώσει έναν άξιο Πατριάρχη, έναν άξιο κληρονόμο του Αγίου Σάββα. Η ανάδειξή του εξαρτάται όχι μόνο από τους ιεράρχες της Σερβικής Εκκλησίας αλλά και από τις προσευχές της πληρότητας της Εκκλησίας. Σας προσκαλώ όλους σε μια ένθερμη προσευχή ώστε να αναδείξει ο Κύριος έναν κληρονόμο στο Θρόνο της Ιερής Εκκλησίας του Αγίου Σάββα” κατέληξε ο Πανιερώτατος κ. Κύριλλος.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων