15/12/2020 15/12/2020 Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας της Σερβίας κ. Αλεξάντερ Βούτσιτς και ο υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας κ. Σεργκέι Λαβρόφ επισκέφτηκαν τον Ιερό Ναό του Αγίου Σάββα στο Βελιγράδι σήμερα Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2020, για να αποτίσουν φόρο τιμής στον μακαριστό Πατριάρχη Σερβίας κυρό Ειρηναίο αφήνοντας λουλούδια στον τάφο του.  Με την ευκαιρία αυτή, ο υπουργός Λαβρόφ...
15 Δεκεμβρίου, 2020 - 18:18
Τελευταία ενημέρωση: 15/12/2020 - 18:12

Σ. Λαβρόφ και Α. Βούτσιτς στον τάφο του Πατριάρχη Σερβίας

Διαδώστε:
Σ. Λαβρόφ και Α. Βούτσιτς στον τάφο του Πατριάρχη Σερβίας

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας της Σερβίας κ. Αλεξάντερ Βούτσιτς και ο υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας κ. Σεργκέι Λαβρόφ επισκέφτηκαν τον Ιερό Ναό του Αγίου Σάββα στο Βελιγράδι σήμερα Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2020, για να αποτίσουν φόρο τιμής στον μακαριστό Πατριάρχη Σερβίας κυρό Ειρηναίο αφήνοντας λουλούδια στον τάφο του. 

Με την ευκαιρία αυτή, ο υπουργός Λαβρόφ διάβασε μια επιστολή του Προέδρου της Ρωσικής Ομοσπονδίας, κ. Βλαντιμίρ Πούτιν με την ευκαιρία της ολοκλήρωσης των εργασιών στο ναό του Αγίου Σάββα. 

Παρακολουθήστε το σχετικό βίντεο:

Δείτε φωτογραφίες: 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων