14/11/2020 14/11/2020 Σε καλή κατάσταση είναι η υγεία του Πανιερωτάτου Επισκόπου Βουδίμλιε και Νίκσιτς και τοποτηρητή της Ιεράς Μητροπόλεως Μαυροβουνίου και Παραθαλασσίας κ. Ιωαννίκιου, όπως έδειξαν οι πρόσφατες εξετάσεις του.  Στις 13.11.2020, το πνευματικό παιδί του μακαριστού Μητροπολίτου Μαυροβουνίου και Παραθαλασσίας κυρού Αμφιλοχίου υποβλήθηκε σε περαιτέρω εξετάσεις (η αδιαθεσία του ξεκίνησε στις 3 Νοεμβρίου), ενώ έκανε και ακτινογραφία...
14 Νοεμβρίου, 2020 - 21:17
Τελευταία ενημέρωση: 14/11/2020 - 21:44

Σε καλή κατάσταση ο Επίσκοπος Βουδίμλιε και Νίκσιτς κ. Ιωαννίκιος

Διαδώστε:
Σε καλή κατάσταση ο Επίσκοπος Βουδίμλιε και Νίκσιτς κ. Ιωαννίκιος

Σε καλή κατάσταση είναι η υγεία του Πανιερωτάτου Επισκόπου Βουδίμλιε και Νίκσιτς και τοποτηρητή της Ιεράς Μητροπόλεως Μαυροβουνίου και Παραθαλασσίας κ. Ιωαννίκιου, όπως έδειξαν οι πρόσφατες εξετάσεις του. 

Στις 13.11.2020, το πνευματικό παιδί του μακαριστού Μητροπολίτου Μαυροβουνίου και Παραθαλασσίας κυρού Αμφιλοχίου υποβλήθηκε σε περαιτέρω εξετάσεις (η αδιαθεσία του ξεκίνησε στις 3 Νοεμβρίου), ενώ έκανε και ακτινογραφία των πνευμόνων. Το αποτέλεσμα έδειξε ότι η υγεία του είναι καλή. Προσδιορίστηκε ότι οι βασικές παράμετροι ζωτικής σημασίας (θερμοκρασία σώματος, κορεσμός και αρτηριακή πίεση) έχουν φυσιολογικές τιμές, ενώ και τα ευρήματα του εργαστηρίου ελέγχου βρίσκονται σε φυσιολογικές τιμές.

Η εικόνα των πνευμόνων στην ακτινογραφία, όπως και τις προηγούμενες φορές, δεν έδειξε φλεγμονώδεις και διεισδυτικές αλλαγές και η προηγουμένως προγραμματισμένη CT των πνευμόνων αναβλήθηκε λόγω αντικειμενικών δεικτών.

Λόγω της καλής γενικής κατάστασης, ο γιατρός έχει συνταγογραφήσει επαρκή θεραπεία και ο Επίσκοπος θα συνεχίσει να βρίσκεται υπό ιατρική παρακολούθηση.

Η ιολογική δοκιμή του Πανιερωτάτου Επισκόπου Ιωαννίκιου για κορωναϊό (με διαγνωστική μέθοδο PCR) έχει προγραμματιστεί για την επόμενη εβδομάδα.

Κατόπιν σύστασης του γιατρού, ο επίσκοπος θα συνεχίσει να βρίσκεται σε απομόνωση με σκοπό την ανάπαυση και την αποκατάσταση, ενώ αφού βγει, θα προσαρμόσει τις δραστηριότητές του ανάλογα με τις συμβουλές των ιατρών.

Πηγή: eparhija.me

Επιμέλεια: Ευγενία Δίτσα

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων