16/09/2021 16/09/2021 Ιερά προσκυνήματα της εν Πολωνία Ορθοδόξου Εκκλησίας επισκέφθηκε ο Μητροπολίτης Μαυροβουνίου και Παραθαλασσίας κ. Ιωαννίκιος, ο οποίος πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στη χώρα. Ο Σεβασμιώτατος επισκέφθηκε αρχικά τη πόλη Μπιέλσκ, η οποία βρίσκεται στη νότια Πολωνία, όπου έγινε δεκτός από τον οικείο Ποιμενάρχη κ. Γρηγόριο ο οποίος τον ξενάγησε στις ιερές μονές και τους ναούς της...
16 Σεπτεμβρίου, 2021 - 9:28
Τελευταία ενημέρωση: 16/09/2021 - 9:29

Σε προσκυνήματα της Πολωνίας ο Μητροπολίτης Μαυροβουνίου

Διαδώστε:
Σε προσκυνήματα της Πολωνίας ο Μητροπολίτης Μαυροβουνίου

Ιερά προσκυνήματα της εν Πολωνία Ορθοδόξου Εκκλησίας επισκέφθηκε ο Μητροπολίτης Μαυροβουνίου και Παραθαλασσίας κ. Ιωαννίκιος, ο οποίος πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στη χώρα.

Ο Σεβασμιώτατος επισκέφθηκε αρχικά τη πόλη Μπιέλσκ, η οποία βρίσκεται στη νότια Πολωνία, όπου έγινε δεκτός από τον οικείο Ποιμενάρχη κ. Γρηγόριο ο οποίος τον ξενάγησε στις ιερές μονές και τους ναούς της πόλης.

Στη συνέχεια ο Μητροπολίτης Μαυροβουνίου επισκέφθηκε την πόλη Σιεμιατίτσε. Εκεί ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος κ. Βαρσανούφιος, ο οποίος πριν λίγες ημέρες είχε βρεθεί στην ενθρόνιση του Σεβασμιωτάτου στο Μαυροβούνιο, παρέθεσε μαζί με τον δήμαρχο της πόλης γεύμα προς τιμήν της επίσκεψης του κ. Ιωαννίκιου.

Ανταποδίδοντας την τιμή που έγινε στο πρόσωπό του ο Μητροπολίτης Μαυροβουνίου δώρισε στον δήμαρχο έναν αναμνηστικό με τον “Δίσκο της Ποτγκόριτσα”.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων