13/10/2020 13/10/2020 Σε σταθερή κατάσταση παραμένει η υγεία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Μαυροβουνίου και Παραθαλασσίας κ. Αμφιλόχιου. Συγκεκριμένα παραμένει απύρετος και τα ζωτικά όργανα είναι αμετάβλητα ενώ σημειώθηκε μόνο μια μικρή, αλλά αναμενόμενη, πρόοδος της πνευμονίας λόγω του κορωνοϊού.  Η πρόοδος ήταν αναμενόμενη σε αυτό το στάδιο, ενώ ο Σεβασμιώτατος αισθάνεται καλά και βρίσκεται συνεχώς υπό ιατρική παρακολούθηση...
13 Οκτωβρίου, 2020 - 18:08
Τελευταία ενημέρωση: 13/10/2020 - 19:00

Σταθερή η υγεία του Μητροπολίτη Μαυροβουνίου

Διαδώστε:
Σταθερή η υγεία του Μητροπολίτη Μαυροβουνίου

Σε σταθερή κατάσταση παραμένει η υγεία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Μαυροβουνίου και Παραθαλασσίας κ. Αμφιλόχιου. Συγκεκριμένα παραμένει απύρετος και τα ζωτικά όργανα είναι αμετάβλητα ενώ σημειώθηκε μόνο μια μικρή, αλλά αναμενόμενη, πρόοδος της πνευμονίας λόγω του κορωνοϊού. 

Η πρόοδος ήταν αναμενόμενη σε αυτό το στάδιο, ενώ ο Σεβασμιώτατος αισθάνεται καλά και βρίσκεται συνεχώς υπό ιατρική παρακολούθηση μέχρι να ολοκληρωθεί η θεραπεία. Οι γιατροί τονίζουν ότι η εμπειρία με τους ασθενείς από τον κορωνοϊό καθιστά τις προβλέψεις αχρείαστες.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων