15/04/2020 15/04/2020 Αρνητικά απεφάνθη η Επιτροπή Επιδημιολόγων της Σερβίας στο αίτημα της Σερβικής Ορθόδοξης Εκκλησίας να αρθούν τα περιοριστικά μέτρα για την Κυριακή του Πάσχα από τις πέντε μέχρι τις δέκα η ώρα το πρωί ώστε να μπορέσουν οι πιστοί να εκκλησιαστούν. Η Επιτροπή του υπουργείου Υγείας επεσήμανε ότι ότι δεν πρέπει να γίνουν εξαιρέσεις στην απαγόρευση...
15 Απριλίου, 2020 - 9:29
Τελευταία ενημέρωση: 15/04/2020 - 16:30

Σερβία: Σήμερα οι αποφάσεις για το Πάσχα

Διαδώστε:
Σερβία: Σήμερα οι αποφάσεις για το Πάσχα

Αρνητικά απεφάνθη η Επιτροπή Επιδημιολόγων της Σερβίας στο αίτημα της Σερβικής Ορθόδοξης Εκκλησίας να αρθούν τα περιοριστικά μέτρα για την Κυριακή του Πάσχα από τις πέντε μέχρι τις δέκα η ώρα το πρωί ώστε να μπορέσουν οι πιστοί να εκκλησιαστούν. Η Επιτροπή του υπουργείου Υγείας επεσήμανε ότι ότι δεν πρέπει να γίνουν εξαιρέσεις στην απαγόρευση συγχρωτισμού, καθώς κάτι τέτοιο θα έχει καταστροφικές συνέπειες για τη δημόσια υγεία. Την τελική απόφαση θα λάβει, πιθανότατα εντός της ημέρας, η πρωθυπουργός Ανα Μπρνάμπιτς μετά από διαβούλευση με τον πρόεδρο της Δημοκρατίας Αλεξάνταρ Βούτσιτς.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων