17/05/2023 17/05/2023 Με την ευλογία του Πατριάρχη Σερβίας κ.κ. Πορφύριου, στις εγκαταστάσεις της Θρησκευτικής Φιλανθρωπικής Βοήθειας (VDS) της Αρχιεπισκοπής Βελιγραδίου, ο Γενικός Γραμματέας του VDS, π. Βλαντιμίρ Μάρκοβιτς, δέχθηκε εκπροσώπους της Διεθνούς Λέσχης Γυναικών από το Βελιγράδι. Με την ευκαιρία αυτή η αντιπρόεδρος του Συλλόγου κ. Gloria Gaber παρέδωσε πολύτιμα πακέτα βασικών ειδών υγιεινής στους χρήστες των...
17 Μαΐου, 2023 - 10:48
Τελευταία ενημέρωση: 17/05/2023 - 10:53

Σερβία: Η Διεθνής Λέσχη Γυναικών προσέφερε πακέτα αγάπης για την Εκκλησιαστική Κουζίνα

Διαδώστε:
Σερβία: Η Διεθνής Λέσχη Γυναικών προσέφερε πακέτα αγάπης για την Εκκλησιαστική Κουζίνα

Με την ευλογία του Πατριάρχη Σερβίας κ.κ. Πορφύριου, στις εγκαταστάσεις της Θρησκευτικής Φιλανθρωπικής Βοήθειας (VDS) της Αρχιεπισκοπής Βελιγραδίου, ο Γενικός Γραμματέας του VDS, π. Βλαντιμίρ Μάρκοβιτς, δέχθηκε εκπροσώπους της Διεθνούς Λέσχης Γυναικών από το Βελιγράδι.

Με την ευκαιρία αυτή η αντιπρόεδρος του Συλλόγου κ. Gloria Gaber παρέδωσε πολύτιμα πακέτα βασικών ειδών υγιεινής στους χρήστες των υπηρεσιών της Εκκλησιαστικής Κουζίνας. Ο π. Βλαντιμίρ Μάρκοβιτς και η κ. Gaber συμφώνησαν στην περαιτέρω αμοιβαία συνεργασία και υποστήριξη για το κοινό καλό.

Η Διεθνής Λέσχη Γυναικών στη Σερβία συγκεντρώνει μεγάλο αριθμό κοινωνικά υπεύθυνων γυναικών που αναγνωρίζουν το έργο που επιτελεί η Εκκλησία στον τομέα της ιεραποστολής στην κοινωνία.

Η Εκκλησιαστική Κουζίνα της Αρχιεπισκοπής Βελιγραδίου περιλαμβάνει την προετοιμασία και το σερβίρισμα γευμάτων σε φτωχούς πολίτες καθ’όλη τη διάρκεια τη εργάσιμης εβδομάδας. Κάθε μέρα μοιράζονται 2.000 γεύματα σε πέντε σημεία του Βελιγραδίου.

Πηγή: VDS, spc

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων