02/08/2022 02/08/2022 Ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Σερβίας κ.κ. Πορφύριος τέλεσε την Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό των Αγίων Πέτρου και Παύλου στο Σμίλιαν, στην Επαρχία του Άνω Κάρλοβατς, επί τη εορτή του Προφήτη Ηλία (με το παλαιό ημερολόγιο), σήμερα, 2 Αυγούστου 2022. Πριν από τη Θεία Λειτουργία, ο Μακαριώτατος καθαγίασε τον πολύπαθο αλλά πλέον αποκατεστημένο-αναστηλωμένο ιερό ναό...
02 Αυγούστου, 2022 - 14:51
Τελευταία ενημέρωση: 02/08/2022 - 15:01

Σερβία: Καθαγιασμός μετά από αναστήλωση ισοπεδωμένου από τους πολέμους ναού

Διαδώστε:
Σερβία: Καθαγιασμός μετά από αναστήλωση ισοπεδωμένου από τους πολέμους ναού

Ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Σερβίας κ.κ. Πορφύριος τέλεσε την Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό των Αγίων Πέτρου και Παύλου στο Σμίλιαν, στην Επαρχία του Άνω Κάρλοβατς, επί τη εορτή του Προφήτη Ηλία (με το παλαιό ημερολόγιο), σήμερα, 2 Αυγούστου 2022. Πριν από τη Θεία Λειτουργία, ο Μακαριώτατος καθαγίασε τον πολύπαθο αλλά πλέον αποκατεστημένο-αναστηλωμένο ιερό ναό στη γενέτειρα του Νικόλα Τέσλα.

Μαζί του στη Θεία Λειτουργία, αλλά και στην ακολουθία του καθαγιασμού συνιερούργησαν: ο Πανιερώτατος Επίσκοπος Γκορνιοκαρλοβικίου κ. Γεράσιμος και ο Πανιερώτατος Επίσκοπος Όσιγεκ και Μπάρανιας κ. Χερουβείμ, πρεσβύτεροι και διάκονοι της Επαρχίας του Άνω Κάρλοβατς.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων