06/04/2022 06/04/2022 Την τέταρτη κατά σειρά ομιλία του στο πλαίσιο του κύκλου ομιλιών που κάνει την Αγία και Μεγάλη Τεσσαρακοστή πραγματοποίησε χθες στον Ιερό Ναό του Αγίου Σάββα στο Βελιγράδι ο Πατριάρχης Σερβίας κ.κ. Πορφύριος παρουσία κληρικών και πιστών. Ο Μακαριώτατος ανέλυσε τη φράση από το κατά Ματθαίον Ευαγγέλιο “τοῦτο δὲ τὸ γένος οὐκ ἐκπορεύεται εἰ μὴ...
06 Απριλίου, 2022 - 9:06
Τελευταία ενημέρωση: 06/04/2022 - 9:10

Σερβίας: Να ανοίξουμε τις καρδιές μας για να λειτουργήσει η χάρις του Θεού

Διαδώστε:
Σερβίας: Να ανοίξουμε τις καρδιές μας για να λειτουργήσει η χάρις του Θεού

Την τέταρτη κατά σειρά ομιλία του στο πλαίσιο του κύκλου ομιλιών που κάνει την Αγία και Μεγάλη Τεσσαρακοστή πραγματοποίησε χθες στον Ιερό Ναό του Αγίου Σάββα στο Βελιγράδι ο Πατριάρχης Σερβίας κ.κ. Πορφύριος παρουσία κληρικών και πιστών.

Ο Μακαριώτατος ανέλυσε τη φράση από το κατά Ματθαίον Ευαγγέλιο “τοῦτο δὲ τὸ γένος οὐκ ἐκπορεύεται εἰ μὴ ἐν προσευχῇ καὶ νηστείᾳ”, τονίζοντας ιδιαίτερα τα νοήματα που απορρέουν για τη νηστεία και την προσευχή που αποτελούν τα κατεξοχήν πνευματικά εφόδια αυτής της περιόδου.

Ο Πατριάρχης κ.κ. Πορφύριος κατέκλεισε τον λόγο του τονίζοντας ότι πρέπει να ανοίξουμε τις καρδιές μας για να λειτουργήσει η χάρις του Θεού.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων