02/07/2021 02/07/2021 Στην εκδήλωση για την απονομή των βραβείων “Novosti” παραβρέθηκε ο Πατριάρχης Σερβίας κ.κ. Πορφύριος καθώς και ο Πρόεδρος της Σερβίας Αλεξάνταρ Βούτσιτς. Στην ομιλία του ο Μακαριώτατος στάθηκε ιδιαίτερα στον σκοπό τον οποίο έχουν αυτά τα βραβεία τα οποία όπως υπογράμμισε προάγουν τον ενάρετο άνθρωπο στη συνείδηση του λαού. “Επειδή η μόνη φυσιολογική ύπαρξη, η...
02 Ιουλίου, 2021 - 9:31

Σερβίας Πορφύριος: Η πλειονότητα των Σέρβων είναι ενάρετη

Διαδώστε:
Σερβίας Πορφύριος: Η πλειονότητα των Σέρβων είναι ενάρετη

Στην εκδήλωση για την απονομή των βραβείων “Novosti” παραβρέθηκε ο Πατριάρχης Σερβίας κ.κ. Πορφύριος καθώς και ο Πρόεδρος της Σερβίας Αλεξάνταρ Βούτσιτς.

Στην ομιλία του ο Μακαριώτατος στάθηκε ιδιαίτερα στον σκοπό τον οποίο έχουν αυτά τα βραβεία τα οποία όπως υπογράμμισε προάγουν τον ενάρετο άνθρωπο στη συνείδηση του λαού. “Επειδή η μόνη φυσιολογική ύπαρξη, η φυσιολογική ανθρώπινη λειτουργία είναι η αρετή, το “Novosti” μας αποκαλύπτει πάντα ότι υπάρχουν ενάρετοι άνθρωποι στη Σερβία. Και όχι μόνο αυτό, αλλά και ότι η συντριπτική πλειονότητα των Σέρβων είναι ενάρετη – ότι η Σερβία είναι ενάρετη”, ανέφερε.

“Η Σερβία είναι μια Σερβία αρετής, μια Σερβία καλών ανθρώπων, μια Σερβία ασκητών”, τόνισε και πρόσθεσε: “συγχαρητήρια και μπορεί ο Θεός να επιστρέψει πολλές φορές σε κάθε άνθρωπο που κατευθύνει ακόμη και τη μικρότερη σκέψη, πόσο μάλλον μια καλή πράξη, να λάβει ένα τέτοιο βραβείο.

Φωτογραφίες: novosti.rs/ Ρ. Μιλόσεβιτς 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων