27/07/2021 27/07/2021 Στη σημασία που έχουν οι άγγελοι στην καθημερινή ζωή των χριστιανών αναφέρθηκε στο χθεσινό του κήρυγμα από τη Μονή του Αρχαγγέλου Γαβριήλ στο Κόλβι, ο Πατριάρχης Σερβίας κ.κ. Πορφύριος. “Ο αγγελικός κόσμος δημιουργήθηκε για να υπηρετήσει τη σωτηρία μας. Η αποφασιστικότητά τους να υπηρετούν συνεχώς, αδιάκοπα, ακούραστα το θέλημα του Θεού τους καθιστά εκτός από...
27 Ιουλίου, 2021 - 11:43
Τελευταία ενημέρωση: 27/07/2021 - 11:44

Σερβίας Πορφύριος: “Να μιμηθούμε τους αγγέλους”

Διαδώστε:
Σερβίας Πορφύριος: “Να μιμηθούμε τους αγγέλους”

Στη σημασία που έχουν οι άγγελοι στην καθημερινή ζωή των χριστιανών αναφέρθηκε στο χθεσινό του κήρυγμα από τη Μονή του Αρχαγγέλου Γαβριήλ στο Κόλβι, ο Πατριάρχης Σερβίας κ.κ. Πορφύριος.

“Ο αγγελικός κόσμος δημιουργήθηκε για να υπηρετήσει τη σωτηρία μας. Η αποφασιστικότητά τους να υπηρετούν συνεχώς, αδιάκοπα, ακούραστα το θέλημα του Θεού τους καθιστά εκτός από προστάτες για τον καθένα μας και πρότυπα. Πρέπει να μιμηθούμε τους αγγέλους. Να προσπαθήσουμε να μετατρέψουμε όλη μας τη ζωή σε μια συνεχή υπηρεσία προς τον Θεό”, υπογράμμισε ο Πατριάρχης κ.κ. Πορφύριος.

Ο Μακαριώτατος, μεταξύ άλλων, αναφερόμενος προς τους μοναχούς σημείωσε ότι “πρέπει να αγωνιζόμαστε για να είναι ο Χριστός στο επίκεντρο της ζωής μας”.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων