09/05/2020 10/05/2020 Επίσκεψη στον υπό ανέγερση Ιερό Ναό του Αποστόλου Λουκά στο Λίβερπουλ του Σύδνεϋ πραγματοποίησε ο Πανιερ. Επίσκοπος εν Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία κ. Σιλουανός του Πατριαρχείου Σερβίας, την Πέμπτη 7 Μαΐου 2020. Επιμέλεια: Νίκος Οικονόμου – Πρακτορείο “ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ”   Τον Πανιερώτατο υποδέχτηκε ο προϊστάμενος του Ιερού Ναού, π. Αλεξάνταρ Μιλουτίνοβιτς, ο οποίος τον ενημέρωσε για...
09 Μαΐου, 2020 - 16:15
Τελευταία ενημέρωση: 10/05/2020 - 13:00

Σύδνεϋ: Συνεχίζεται η ανέγερση Σερβικού ναού παρά την πανδημία

Διαδώστε:
Σύδνεϋ: Συνεχίζεται η ανέγερση Σερβικού ναού παρά την πανδημία

Επίσκεψη στον υπό ανέγερση Ιερό Ναό του Αποστόλου Λουκά στο Λίβερπουλ του Σύδνεϋ πραγματοποίησε ο Πανιερ. Επίσκοπος εν Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία κ. Σιλουανός του Πατριαρχείου Σερβίας, την Πέμπτη 7 Μαΐου 2020.

Επιμέλεια: Νίκος Οικονόμου – Πρακτορείο “ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ”

 

Τον Πανιερώτατο υποδέχτηκε ο προϊστάμενος του Ιερού Ναού, π. Αλεξάνταρ Μιλουτίνοβιτς, ο οποίος τον ενημέρωσε για την εξέλιξη των εργασιών, οι οποίες πραγματοποιούνται με μειωμένο ρυθμό αυτή την περίοδο λόγω των μέτρων περιορισμού εξάπλωσης της πανδημίας του κορωνοϊού.

Παρ’ όλα αυτά, είναι ορατή η πρόοδος της κατασκευής του ναού, ο οποίος “θα είναι από τους πιο περικαλλείς στην Επισκοπή από άποψης αρχιτεκτονικής”, – όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η σχετική ενημέρωση της Ιεράς Επισκοπής εν Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία, ενώ παράλληλα τονίζεται η βοήθεια του Θεού και η συμβολή της τοπικής κοινότητας.

Ο Πανιερώτατος ολοκλήρωσε την επίσκεψη του, ενθαρρύνοντας το έργο του ιερέα και του εκκλησιαστικού συμβουλίου με ευχές για την σύντομη αποπεράτωση του ναού.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων