07/10/2020 07/10/2020 Σε κλινική της Ποντγκόριτσα νοσηλεύεται ο Μητροπολίτης Μαυροβουνίου και Παραθαλασσίας κ. Αμφιλόχιος. Ο Σεβασμιώτατος μετέβη στο νοσοκομείο για εξετάσεις ρουτίνας ενόψει του προγραμματισμού των επερχόμενων ποιμαντικών του δραστηριοτήτων, όπου διεπιστώθηκε ότι είναι θετικός στον κορωνοϊό. Ως εκ τούτου κρίθηκε αναγκαία η παραμονή του στην κλινική. Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση της Μητροπόλεως η κατάσταση της...
07 Οκτωβρίου, 2020 - 9:21
Τελευταία ενημέρωση: 07/10/2020 - 13:16

Σταθερή η κατάσταση της υγείας του Μητρ. Μαυροβουνίου

Διαδώστε:
Σταθερή η κατάσταση της υγείας του Μητρ. Μαυροβουνίου

Σε κλινική της Ποντγκόριτσα νοσηλεύεται ο Μητροπολίτης Μαυροβουνίου και Παραθαλασσίας κ. Αμφιλόχιος.

Ο Σεβασμιώτατος μετέβη στο νοσοκομείο για εξετάσεις ρουτίνας ενόψει του προγραμματισμού των επερχόμενων ποιμαντικών του δραστηριοτήτων, όπου διεπιστώθηκε ότι είναι θετικός στον κορωνοϊό.

Ως εκ τούτου κρίθηκε αναγκαία η παραμονή του στην κλινική. Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση της Μητροπόλεως η κατάσταση της υγείας του είναι σταθερή και ο ίδιος αισθάνεται πολύ καλά.

“Καλούμε τους αδελφούς και τις αδελφές μας να προσευχηθούν με πίστη και αγάπη, τόσο για την ταχεία ανάρρωση του Μητροπολίτη όσο και για την υγεία και την πρόοδο όλων των ασθενών” αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Με ανάρτησή του στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης και συγκεκριμένα το twitter ο πολιτικός του Μαυροβουνίου Ζντράβκο Κριβοκάπιτς κάλεσε τον κόσμο να προσευχηθεί για την υγεία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Μαυροβουνίου και Παραθαλασσίας κ. Αμφιλόχιου σημειώνοντας μεταξύ άλλων “Ας πολλαπλασιάσουμε τις προσευχές μας για τον Μητροπολίτη Αμφιλόχιο, αφού πάντα προσευχόταν για το Μαυροβούνιο. Προσευχές και υποστήριξη σε όλους τους ασθενείς με τον κορωνοϊό και τους λειτουργούς της υγείας σε όλο το Μαυροβούνιο”

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων