02/09/2019 02/09/2019 Σταθερή είναι η κατάσταση της υγείας του Πατριάρχη Σερβίας κ.κ. Ειρηναίου, ο οποίος βρίσκεται στη Στρατιωτική Ιατρική Ακαδημία του Βελιγραδίου. Σύμφωνα δε με την εν λόγω Ιατρική Ακαδημία αναμένεται σύντομα να επιστρέψει στα πνευματικά του καθήκοντα, ενώ η αποθεραπεία του είναι σε πλήρη εξέλιξη. Αναλυτικότερα το ιατρικό συμβούλιο, με επικεφαλής τον καθηγητή Δρ. Dragan Dinčić,...
02 Σεπτεμβρίου, 2019 - 19:09
Τελευταία ενημέρωση: 02/09/2019 - 21:20

Σταθερή η κατάσταση της υγείας του Πατριάρχη Σερβίας

Διαδώστε:
Σταθερή η κατάσταση της υγείας του Πατριάρχη Σερβίας

Σταθερή είναι η κατάσταση της υγείας του Πατριάρχη Σερβίας κ.κ. Ειρηναίου, ο οποίος βρίσκεται στη Στρατιωτική Ιατρική Ακαδημία του Βελιγραδίου. Σύμφωνα δε με την εν λόγω Ιατρική Ακαδημία αναμένεται σύντομα να επιστρέψει στα πνευματικά του καθήκοντα, ενώ η αποθεραπεία του είναι σε πλήρη εξέλιξη.

Αναλυτικότερα το ιατρικό συμβούλιο, με επικεφαλής τον καθηγητή Δρ. Dragan Dinčić, αναφέρει ότι ο Πατριάρχης σύντομα θα επιστρέψει, όπως προαναφέρθηκε, στα καθημερινά του καθήκοντα. Συγκεκριμένα ο Πατριάρχης της Σερβίας έγινε δεκτός για θεραπεία την Πέμπτη 29 Αυγούστου 2019 λόγω της κακής κατάστασης της υγείας του, όπως και μετέδωσε από την πρώτη στιγμή το Πρακτορείο “Ορθοδοξία”.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων