13/10/2021 13/10/2021 Στην ανάγκη την οποία έχει ο άνθρωπος να βρει χρόνο έτσι ώστε να προσευχηθεί στον Θεό βρίσκοντας με αυτόν τον τρόπο λύσεις στα αδιέξοδα τα οποία οδηγούν οι απαιτήσεις της καθημερινότητας και των μεγάλων πόλεων αναφέρθηκε στο κήρυγμά του από την Ιερά Μονή Γενεσίου της Θεοτόκου στο Μπρσκούτ, ο Μητροπολίτης Μαυροβουνίου και Παραθαλασσίας κ. Ιωαννίκιος....
13 Οκτωβρίου, 2021 - 10:47
Τελευταία ενημέρωση: 13/10/2021 - 11:03

Στην ανάγκη για προσευχή στάθηκε ο Μητροπολίτης Μαυροβουνίου

Διαδώστε:
Στην ανάγκη για προσευχή στάθηκε ο Μητροπολίτης Μαυροβουνίου

Στην ανάγκη την οποία έχει ο άνθρωπος να βρει χρόνο έτσι ώστε να προσευχηθεί στον Θεό βρίσκοντας με αυτόν τον τρόπο λύσεις στα αδιέξοδα τα οποία οδηγούν οι απαιτήσεις της καθημερινότητας και των μεγάλων πόλεων αναφέρθηκε στο κήρυγμά του από την Ιερά Μονή Γενεσίου της Θεοτόκου στο Μπρσκούτ, ο Μητροπολίτης Μαυροβουνίου και Παραθαλασσίας κ. Ιωαννίκιος.

Ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε επίσης και στη μέριμνα η οποία θα πρέπει να επιδεικνύεται για τη διατήρηση και φροντίδα των ιερών της περιοχής. “Έχουμε μεγάλη ανάγκη να φτάσουμε εκεί που ζούσαν και δούλευαν οι πρόγονοί μας, να επισκεφτούμε τους τάφους τους και τους ναούς που άφησαν πίσω τους. Να τελέσουμε την Θεία Λειτουργία σε αυτούς τους ναούς και να μνημονεύσουμε τους προγόνους μας”, ανέφερε.

“Να απομακρυνθούμε από τα κατοικημένα μέρη και τη φασαρία του κόσμου και να προσευχηθούμε στον Θεό σιωπηλά εδώ. Να υπηρετούμε τον Κύριο και να γεμίζουμε με τη χάρη του Αγίου Πνεύματος”, κατέληξε.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων