22/04/2021 22/04/2021 Στην ιστορική Ιερά Μονή του Τσέτνιε βρέθηκε χθες ο Σεβ. Μητροπολίτης Δαμπροβοσνίας κ. Χρυσόστομος, όπου προσκύνησε τα ιερά λείψανα του Αγίου Πέτρου του Τσέτνιε, του Τιμίου και Προδρόμου Βαπτιστού Ιωάννου καθώς και τεμάχιο ξύλου του Τιμίου Σταυρού. Τον Σεβασμιώτατο υποδέχθηκε ο Πανιερώτατος Επίσκοπος Μπουντίμλιε και Νίκσιτς κ. Ιωαννίκιος, τοποτηρητής της Ιεράς Μητροπόλεως Μαυροβουνίου και Παραθαλασσίας....
22 Απριλίου, 2021 - 8:56
Τελευταία ενημέρωση: 22/04/2021 - 13:53

Στη Μονή Τσέτνιε ο Μητροπολίτης Δαμπροβοσνίας

Διαδώστε:
Στη Μονή Τσέτνιε ο Μητροπολίτης Δαμπροβοσνίας

Στην ιστορική Ιερά Μονή του Τσέτνιε βρέθηκε χθες ο Σεβ. Μητροπολίτης Δαμπροβοσνίας κ. Χρυσόστομος, όπου προσκύνησε τα ιερά λείψανα του Αγίου Πέτρου του Τσέτνιε, του Τιμίου και Προδρόμου Βαπτιστού Ιωάννου καθώς και τεμάχιο ξύλου του Τιμίου Σταυρού.

Τον Σεβασμιώτατο υποδέχθηκε ο Πανιερώτατος Επίσκοπος Μπουντίμλιε και Νίκσιτς κ. Ιωαννίκιος, τοποτηρητής της Ιεράς Μητροπόλεως Μαυροβουνίου και Παραθαλασσίας.

Στη συνέχεια ο Μητροπολίτης κ. Χρυσόστομος μαζί με τη συνοδεία του επισκέφθηκε το Θεολογικό Σεμινάριο του Αγίου Πέτρου Τσέτνιε, όπου μετέφερε τις ευχές της Ιεράς Συνόδου του Πατριαρχείου της Σερβίας προς τους σπουδαστές.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων