30/07/2019 30/07/2019 Η Αρχιεπισκοπή Βελιγραδίου και Καρλοβικίου με τις ευλογίες του Πατριάρχη Σερβίας κ.κ. Ειρηναίου διοργανώνει για πέμπτη συνεχή χρονιά δωρεάν διακοπές στην Ελλάδα για παιδιά πολύτεκνων οικογενειών. Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της Αρχιεπισκοπής οι διακοπές πραγματοποιούνται κατόπιν προσκλήσεως του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος κ. Γεωργίου. Περίπου 40 παιδιά αναχώρησαν την περασμένη Κυριακή για την...
30 Ιουλίου, 2019 - 8:49

Στην Ελλάδα, παιδιά από την Αρχιεπισκοπή Βελιγραδίου

Διαδώστε:
Στην Ελλάδα, παιδιά από την Αρχιεπισκοπή Βελιγραδίου

Η Αρχιεπισκοπή Βελιγραδίου και Καρλοβικίου με τις ευλογίες του Πατριάρχη Σερβίας κ.κ. Ειρηναίου διοργανώνει για πέμπτη συνεχή χρονιά δωρεάν διακοπές στην Ελλάδα για παιδιά πολύτεκνων οικογενειών.
Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της Αρχιεπισκοπής οι διακοπές πραγματοποιούνται κατόπιν προσκλήσεως του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος κ. Γεωργίου.
Περίπου 40 παιδιά αναχώρησαν την περασμένη Κυριακή για την Ελλάδα, όπου θα παραμείνουν για δέκα ημέρες. Κατά τη διάρκεια παραμονής τους θα επισκεφθούν εκκλησίες μοναστήρια, αρχαιολογικούς χώρους, τον Όλυμπο, αλλά και παραλίες της περιοχής.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων