12/04/2019 12/04/2019 Στην Ιερά Μονή του Αγίου Λουκά στον Ζούπα Νίκσιτς βρέθηκε ο Σεβ. Μητροπολίτης Μαυροβουνίου και Παραθαλασσίας κ. Αμφιλόχιος. Ο Σεβασμιώτατος τέλεσε της Θεία Λειτουργία των Προηγιασμένων Δώρων, ενώ στη συνέχεια κήρυξε τον θείο λόγο προς τους πιστούς. Κατά την διάρκεια το κηρύγματος αναφέρθηκε εκτενώς στη σημασία του Τριαδικού Θεού στη ζωή των πιστών ενώ ανέλυσε και...
12 Απριλίου, 2019 - 15:25

Στην Ι.Μ. Αγ. Λουκά Νίκσιτς βρέθηκε ο Μητρ. Μαυροβουνίου

Διαδώστε:
Στην Ι.Μ. Αγ. Λουκά Νίκσιτς βρέθηκε ο Μητρ. Μαυροβουνίου

Στην Ιερά Μονή του Αγίου Λουκά στον Ζούπα Νίκσιτς βρέθηκε ο Σεβ. Μητροπολίτης Μαυροβουνίου και Παραθαλασσίας κ. Αμφιλόχιος. Ο Σεβασμιώτατος τέλεσε της Θεία Λειτουργία των Προηγιασμένων Δώρων, ενώ στη συνέχεια κήρυξε τον θείο λόγο προς τους πιστούς. Κατά την διάρκεια το κηρύγματος αναφέρθηκε εκτενώς στη σημασία του Τριαδικού Θεού στη ζωή των πιστών ενώ ανέλυσε και την έννοια της προσευχής η οποία πρέπει να είναι συνυφασμένη με την καθημερινότητα των ορθοδόξων χριστιανών.

  

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων