17/05/2021 17/05/2021 Στην ιστορική Ιερά Μονή Τουμάν του 14ου αιώνα, το οποίο είναι αφιερωμένο στον Αρχάγγελο Γαβριήλ, ιερούργησε την Κυριακή των Μυροφόρων, 16 Μαΐου, ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Σερβίας κ.κ. Πορφύριος μαζί με την αδελφότητα του μοναστηριού. Στη Θεία Λειτουργία παρευρέθηκαν πολλοί πιστοί από πολλές περιοχές για να λάβουν την ευλογία του Μακαριωτάτου ενώ ο Προκαθήμενος της Σερβικής...
17 Μαΐου, 2021 - 16:34
Τελευταία ενημέρωση: 17/05/2021 - 17:20

Στην ιστορική Μονή Τουμάν ο Πατριάρχης Σερβίας

Διαδώστε:
Στην ιστορική Μονή Τουμάν ο Πατριάρχης Σερβίας

Στην ιστορική Ιερά Μονή Τουμάν του 14ου αιώνα, το οποίο είναι αφιερωμένο στον Αρχάγγελο Γαβριήλ, ιερούργησε την Κυριακή των Μυροφόρων, 16 Μαΐου, ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Σερβίας κ.κ. Πορφύριος μαζί με την αδελφότητα του μοναστηριού.

Στη Θεία Λειτουργία παρευρέθηκαν πολλοί πιστοί από πολλές περιοχές για να λάβουν την ευλογία του Μακαριωτάτου ενώ ο Προκαθήμενος της Σερβικής Εκκλησίας αναφέρθηκε στις αλήθειες της πίστης με βάση την Ανάσταση του Χριστού αλλά και τη λειτουργική ζωή στην κοινότητα των πιστών.

Μετά τη Θεία Λειτουργία προσφέρθηκε από τον ηγούμενο της Μονής Τουμάν και την αδελφότητα τράπεζα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων