18/08/2019 18/08/2019 Στην Ιερά Μονή Οράχοβα βρέθηκε χθες ο Σεβ. Μητροπολίτης Μαυροβουνίου και Παραθαλασσίας κ. Αμφιλόχιος όπου και προεξήρχε της Θείας Λειτουργίας που τελέστηκε. “Η ζωή της Εκκλησίας, η ζωή του ανθρώπου, έχει επίκεντρο το μυστήριο της Θείας Ευχαριστίας. Εκεί όπου ο άρτος και ο οίνος γίνονται Σώμα και Αίμα Χριστού. Αυτό θα πρέπει να το γνωρίζουν όλες οι...
18 Αυγούστου, 2019 - 16:00
Τελευταία ενημέρωση: 18/08/2019 - 15:38

Στην Μονή Οράχοβα ο Μητρ. Μαυροβουνίου

Διαδώστε:
Στην Μονή Οράχοβα ο Μητρ. Μαυροβουνίου

Στην Ιερά Μονή Οράχοβα βρέθηκε χθες ο Σεβ. Μητροπολίτης Μαυροβουνίου και Παραθαλασσίας κ. Αμφιλόχιος όπου και προεξήρχε της Θείας Λειτουργίας που τελέστηκε.

“Η ζωή της Εκκλησίας, η ζωή του ανθρώπου, έχει επίκεντρο το μυστήριο της Θείας Ευχαριστίας. Εκεί όπου ο άρτος και ο οίνος γίνονται Σώμα και Αίμα Χριστού. Αυτό θα πρέπει να το γνωρίζουν όλες οι ηλικίες καθώς αποτελεί το χαρακτηριστικό γνώρισμα της πίστεως μας” τόνισε στο κήρυγμά του ο Σεβ. Μητροπολίτης.

Ακολούθως ο Σεβαμσιώτατος τέλεσε τα εγκαίνια της νέας πτέρυγας της Μονής παρουσία της Καθηγουμένης Μοναχής Αθανασίας. Ο κ. Αμφιλόχιος εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του σε όλους όσους βοήθησαν με οποιονδήποτε τρόπο να αναστηθεί η Μονή, καθώς και σε εκείνους που προσέφεραν τις προσευχές τους γι’ αυτό.

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων