29/01/2019 29/01/2019 Ο Πατριάρχης Σερβίας κ. Ειρηναίος αφίχθη χθες, 28 Ιανουαρίου 2019, στην Μόσχα για να παραστεί στον εορτασμό της επετείου για τα 10 χρόνια της Ενθρόνισης του Πατριάρχη Μόσχας και Πασών των Ρωσιών κ.κ. Κύριλλου. Ο Προκαθήμενος της Σερβικής Ορθόδοξης Εκκλησίας συνοδεύεται μεταξύ άλλων από τον Πανιερ. Επίσκοπο Μπάτσκας κ. Ειρηναίο. Τον Πατριάρχη υποδέχτηκαν στο αεροδρόμιο...
29 Ιανουαρίου, 2019 - 16:52
Τελευταία ενημέρωση: 29/01/2019 - 22:45

Στην Μόσχα βρίσκεται ο Πατρ. Σερβίας κ.κ. Ειρηναίος

Διαδώστε:
Στην Μόσχα βρίσκεται ο Πατρ. Σερβίας κ.κ. Ειρηναίος

Ο Πατριάρχης Σερβίας κ. Ειρηναίος αφίχθη χθες, 28 Ιανουαρίου 2019, στην Μόσχα για να παραστεί στον εορτασμό της επετείου για τα 10 χρόνια της Ενθρόνισης του Πατριάρχη Μόσχας και Πασών των Ρωσιών κ.κ. Κύριλλου. Ο Προκαθήμενος της Σερβικής Ορθόδοξης Εκκλησίας συνοδεύεται μεταξύ άλλων από τον Πανιερ. Επίσκοπο Μπάτσκας κ. Ειρηναίο.

Τον Πατριάρχη υποδέχτηκαν στο αεροδρόμιο μεταξύ άλλων ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Μοραβικίου κ. Αντώνιος, αντιπρόσωπος του Πατριάρχη Σερβίας στο Πατριαρχείο Μόσχας και ο Πρωθιερέας Νικόλαος Μπαλασόφ, Αναπληρωτής Πρόεδρος του Τμήματος Εξωτερικών Εκκλησιαστικών Σχέσεων της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας.

Η αντιπροσωπεία της Σερβικής Ορθόδοξης Εκκλησίας θα παραμείνει στην Μόσχα μέχρι την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2019.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων