04/04/2019 04/04/2019 Πατριαρχική προηγιασμένη Θεία Λειτουργία τελέστηκε στην ενορία του Αγίου Βασιλείου στην πόλη Μπάνιτσα. Της προηγιασμένης Λειτουργίας προεξήρχε ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Σερβίας κ.κ. Ειρηναίος πλαισιούμενος από ιερείς της ευρύτερης περιοχής. Κατά την ομιλία του ο Πατριάρχης αναφέρθηκε στα υψηλά νοήματα της Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής καθώς επίσης προέτρεψε τους πιστούς να προετοιμαστούν μέσα από τις ακολουθίες...
04 Απριλίου, 2019 - 9:31

Στην Μπάνιτσα βρέθηκε ο Πατρ. Σερβίας

Διαδώστε:
Στην Μπάνιτσα βρέθηκε ο Πατρ. Σερβίας

Πατριαρχική προηγιασμένη Θεία Λειτουργία τελέστηκε στην ενορία του Αγίου Βασιλείου στην πόλη Μπάνιτσα. Της προηγιασμένης Λειτουργίας προεξήρχε ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Σερβίας κ.κ. Ειρηναίος πλαισιούμενος από ιερείς της ευρύτερης περιοχής. Κατά την ομιλία του ο Πατριάρχης αναφέρθηκε στα υψηλά νοήματα της Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής καθώς επίσης προέτρεψε τους πιστούς να προετοιμαστούν μέσα από τις ακολουθίες της περιόδου για να υποδεχτούν με χαρά το Πάσχα και την Ανάσταση του Κυρίου. Μετά το πέρας της Λειτουργίας πραγματοποιήθηκε στο συνεδριακό κέντρο του ναού ιερατική σύναξη των κληρικών του Βελιγραδίου και των περιχώρων.

  

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων