03/03/2020 03/03/2020 Στην Ουάσιγκτον βρίσκεται από χθες το βράδυ ο Πατριάρχης Σερβίας κ.κ. Ειρηναίος στο πλαίσιο της περιοδείας που πραγματοποιεί στις Ηνωμένες Πολιτείες. Η Σερβική Ορθόδοξη Εκκλησία του Αγίου Λουκά βρίσκεται σε κεντρική γειτονιά της Ουάσινγκτον. Η ανακαίνιση της εκκλησίας ολοκληρώθηκε το φθινόπωρο του 2014 και ως η μοναδική σερβική εκκλησία στην πρωτεύουσα, ο ναός έχει ιδιαίτερη...
03 Μαρτίου, 2020 - 9:24
Τελευταία ενημέρωση: 03/03/2020 - 10:36

Στην Ουάσιγκτον ο Πατριάρχης Σερβίας

Διαδώστε:
Στην Ουάσιγκτον ο Πατριάρχης Σερβίας

Στην Ουάσιγκτον βρίσκεται από χθες το βράδυ ο Πατριάρχης Σερβίας κ.κ. Ειρηναίος στο πλαίσιο της περιοδείας που πραγματοποιεί στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Η Σερβική Ορθόδοξη Εκκλησία του Αγίου Λουκά βρίσκεται σε κεντρική γειτονιά της Ουάσινγκτον. Η ανακαίνιση της εκκλησίας ολοκληρώθηκε το φθινόπωρο του 2014 και ως η μοναδική σερβική εκκλησία στην πρωτεύουσα, ο ναός έχει ιδιαίτερη σημασία.

Ο Μακαριώτατος θα παραμείνει στην Ουάσιγκτον μέχρι αύριο 4 Μαρτίου το βράδυ, και εν συνεχεία θα αναχωρήσει για τη Νέα Υόρκη.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων