25/07/2019 25/07/2019 Πλήθος κόσμου συνέρρευσε στον Καθεδρικό Ναό της Αναστάσεως του Χριστού στη Ποντγκόριτσα για να προσκυνήσουν την Θαυματουργή Ιερά εικόνα της Παναγίας που έφτασε το Σάββατο 20 Ιουλίου από την Εκκλησία της Ρωσίας. Η Ιερά εικόνα θα παραμείνει στο ναό μέχρι και την Παρασκευή 26 Ιουλίου. Κατά το διάστημα παραμονής της στο Μαυροβούνιο μεταφέρθηκε και σε...
25 Ιουλίου, 2019 - 8:38
Τελευταία ενημέρωση: 25/07/2019 - 8:34

Στην Ποντγκόριτσα Ιερά Εικόνα της Παναγίας από τη Ρωσία

Διαδώστε:
Στην Ποντγκόριτσα Ιερά Εικόνα της Παναγίας από τη Ρωσία

Πλήθος κόσμου συνέρρευσε στον Καθεδρικό Ναό της Αναστάσεως του Χριστού στη Ποντγκόριτσα για να προσκυνήσουν την Θαυματουργή Ιερά εικόνα της Παναγίας που έφτασε το Σάββατο 20 Ιουλίου από την Εκκλησία της Ρωσίας.

Η Ιερά εικόνα θα παραμείνει στο ναό μέχρι και την Παρασκευή 26 Ιουλίου.

Κατά το διάστημα παραμονής της στο Μαυροβούνιο μεταφέρθηκε και σε άλλες πόλεις προκειμένου οι πιστοί να λάβουν τη χάρη και την ευλογία της Υπεραγίας Θεοτόκου.

Στα αξιοσημείωτα είναι το γεγονός ότι όλες αυτές τις ημέρες οι πιστοί με υπομονή περίμεναν ώρες στην ουρά για να προσκυνήσουν την Ιερά εικόνα.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων