21/08/2021 21/08/2021 Ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Σερβίας κ.κ. Πορφύριος θα επισκεφτεί σύμφωνα με την ανακοίνωση της Επισκοπής Νέας Γκρατσάνιτσας και Κεντροδυτικής Αμερικής τον Ορθόδοξο Καθεδρικό Ναό της Αναστάσεως του Κυρίου στο Σικάγο την Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2021. Ο Πατριάρχης που θα γίνει δεκτός με Δοξολογία αμέσως μετά την άφιξή του στις ΗΠΑ θα πραγματοποιήσει την πρώτη του ποιμαντική...
21 Αυγούστου, 2021 - 11:45
Τελευταία ενημέρωση: 21/08/2021 - 11:46

Στις ΗΠΑ τον Οκτώβριο ο Πατριάρχης Σερβίας

Διαδώστε:
Στις ΗΠΑ τον Οκτώβριο ο Πατριάρχης Σερβίας

Ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Σερβίας κ.κ. Πορφύριος θα επισκεφτεί σύμφωνα με την ανακοίνωση της Επισκοπής Νέας Γκρατσάνιτσας και Κεντροδυτικής Αμερικής τον Ορθόδοξο Καθεδρικό Ναό της Αναστάσεως του Κυρίου στο Σικάγο την Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2021. Ο Πατριάρχης που θα γίνει δεκτός με Δοξολογία αμέσως μετά την άφιξή του στις ΗΠΑ θα πραγματοποιήσει την πρώτη του ποιμαντική επίσκεψη στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Ο Μακαριώτατος θα τελέσει τη Θεία Λειτουργία στον Σέρβικο Καθεδρικό Ναό το Σάββατο 16 Οκτωβρίου ενώ στη συνέχεια θα ακολουθήσει εορταστικό Συμπόσιο για τον εορτασμό των εκατονταετηρίδων της Αμερικανικής-Καναδικής Επισκοπής του Πατριαρχείου Σερβίας.

Η Ιερά Επισκοπή της Νέας Γκρατσάνιτσας και Κεντροδυτικής Αμερικής καλεί τους πιστούς να συμμετέχουν στη χαρά της Πατριαρχικής Επίσκεψης τόσο στη Δοξολογία όσο και στην Πατριαρχική Θεία Λειτουργία ενώ υπάρχει και κράτηση θέσεων καθώς υπάρχει περιορισμένη δυνατότητα.

Δείτε τη σχετική αφίσα: 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων