10/11/2021 10/11/2021 Στην παραδοσιακή φιλί η οποία συνδέει τον Σερβικό με τον Συριακό λαό αναφέρθηκε ο Πατριάρχης Σερβίας κ.κ. Πορφύριος κατά τη συνάντηση που είχε χθες στην έδρα του Πατριαρχείου στο Βελιγράδι με τον Αμάρ Αβάντ, Σύρο Διπλωμάτη στη Σερβία. Ο Μακαριώτατος υπενθύμισε ότι ο συνδετικός παράγοντας μεταξύ των δύο λαών είναι η Ορθόδοξη Εκκλησία όπως μαρτυρεί...
10 Νοεμβρίου, 2021 - 10:04
Τελευταία ενημέρωση: 10/11/2021 - 12:00

Στις παραδοσιακές σχέσεις Σερβίας-Συρίας αναφέρθηκε ο Πατριάρχης Πορφύριος

Διαδώστε:
Στις παραδοσιακές σχέσεις Σερβίας-Συρίας αναφέρθηκε ο Πατριάρχης Πορφύριος

Στην παραδοσιακή φιλί η οποία συνδέει τον Σερβικό με τον Συριακό λαό αναφέρθηκε ο Πατριάρχης Σερβίας κ.κ. Πορφύριος κατά τη συνάντηση που είχε χθες στην έδρα του Πατριαρχείου στο Βελιγράδι με τον Αμάρ Αβάντ, Σύρο Διπλωμάτη στη Σερβία.

Ο Μακαριώτατος υπενθύμισε ότι ο συνδετικός παράγοντας μεταξύ των δύο λαών είναι η Ορθόδοξη Εκκλησία όπως μαρτυρεί η αδελφική σχέση με το Πατριαρχείο Αντιοχείας.

Τέλος αναφέρθηκε στις αμοιβαίες ιστορικές επισκέψεις του Πατριάρχη Αντιοχείας κ.κ. Ιωάννη και του μακαριστού προκατόχου του, Πατριάρχη Σερβίας κυρού Ειρηναίου.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων