09/07/2021 09/07/2021 Συνάντηση στην έδρα της Επισκοπής Μπάνια Λούκα πραγματοποίησαν χθες, Πέμπτη 8 Ιουλίου, οι Επίσκοποι του Πατριαρχείου της Σερβίας των οποίων το έδαφος βρίσκεται στη Βοσνία-Ερζεγοβίνη. Συγκεκριμένα συμμετείχαν ο Μητροπολίτης Δαμπροβοσνίας κ. Χρυσόστομος και οι Επίσκοποι Μπάνια Λούκα κ. Εφραίμ, Ζβορνικίου και Τούζλας κ. Φώτιος, Μπίχατς και Πέτροβατς κ. Σέρργιος και Ζαχουμίου και Ερζεγοβίνης κ. Δημήτριος....
09 Ιουλίου, 2021 - 14:36
Τελευταία ενημέρωση: 09/07/2021 - 14:38

Στο επίκεντρο τα ζητήματα της Ορθοδοξίας στη Βοσνία

Διαδώστε:
Στο επίκεντρο τα ζητήματα της Ορθοδοξίας στη Βοσνία

Συνάντηση στην έδρα της Επισκοπής Μπάνια Λούκα πραγματοποίησαν χθες, Πέμπτη 8 Ιουλίου, οι Επίσκοποι του Πατριαρχείου της Σερβίας των οποίων το έδαφος βρίσκεται στη Βοσνία-Ερζεγοβίνη.

Συγκεκριμένα συμμετείχαν ο Μητροπολίτης Δαμπροβοσνίας κ. Χρυσόστομος και οι Επίσκοποι Μπάνια Λούκα κ. Εφραίμ, Ζβορνικίου και Τούζλας κ. Φώτιος, Μπίχατς και Πέτροβατς κ. Σέρργιος και Ζαχουμίου και Ερζεγοβίνης κ. Δημήτριος.

Στο επίκεντρο της συνάντησης βρέθηκαν τα ζητήματα που απασχολούν την τρέχουσα περίοδο τις συγκεκριμένες Επισκοπές καθώς και τα προβλήματα των Ορθοδόξων πιστών στη Δημοκρατία της Σερπσκα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων