02/11/2019 02/11/2019 Τους Αγίους Τόπους επισκέφθηκε ομάδα προσκυνητών από την Ιερά Επισκοπή Βουδίμλιε και Νίκσιτς με επικεφαλής τον Πανιερώτατο Επίσκοπο κ. Ιωαννίκιο. Την Πέμπτη 31 Οκτωβρίου τους επισκέπτες υποδέχτηκε στα Ιεροσόλυμα ο Μακαριώτατος Πατριάρχης κ.κ. Θεόφιλος. Αρχικά τους ευχαρίστησε για τηνείσκεψη και στη συνέχεια αναφέρθηκε στην παρουσία της Αγιοταφικής Αδελφότητας στα Ιεροσόλυμα, τονίζοντας πως η Αγία Σιών...
02 Νοεμβρίου, 2019 - 11:01
Τελευταία ενημέρωση: 02/11/2019 - 13:20

Σέρβοι προσκυνητές επισκέφθηκαν τους Αγίους Τόπους

Διαδώστε:
Σέρβοι προσκυνητές επισκέφθηκαν τους Αγίους Τόπους

Τους Αγίους Τόπους επισκέφθηκε ομάδα προσκυνητών από την Ιερά Επισκοπή Βουδίμλιε και Νίκσιτς με επικεφαλής τον Πανιερώτατο Επίσκοπο κ. Ιωαννίκιο.

Την Πέμπτη 31 Οκτωβρίου τους επισκέπτες υποδέχτηκε στα Ιεροσόλυμα ο Μακαριώτατος Πατριάρχης κ.κ. Θεόφιλος. Αρχικά τους ευχαρίστησε για τηνείσκεψη και στη συνέχεια αναφέρθηκε στην παρουσία της Αγιοταφικής Αδελφότητας στα Ιεροσόλυμα, τονίζοντας πως η Αγία Σιών είναι η πόλη όπου έζησε ο Χριστός και αυτό έχει ως αποτέλεσμα το Πατριαρχείο Ιεροσολύμων να είναι ο εγγυητής της Ορθοδόξου ενότητας.

Ο Πανιερώτατος από την πλευρά του ευχαρίστησε για την υποδοχή τον Πατριάρχη κ.κ Θεόφιλο και του εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του σερβικού λαού, ιδιαίτερα του λαού του Κοσσυφοπεδίου, προς το Πατριαρχείο Ιεροσολύμων και τον καθημερινό αγώνα τον οποίο δίνει.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων