12/08/2019 12/08/2019 Υψηλόβαθμη αντιπροσωπεία του Οικουμενικού Πατριαρχείο αναμένεται να επισκεφθεί το Πατριαρχείο της Σερβίας στο εγγύς μέλλον. Ο Επίσκοπος Μπάτσκας, κ. Ειρηναίος, επικεφαλής του Τμήματος Πληροφόρησης και Εκδόσεων της Σερβικής Εκκλησίας, σε πρόσφατη συνέντευξή του στην εφημερίδα του Βελιγραδίου Dana, τόνισε ότι μια αντιπροσωπεία από το φανάρι με επικεφαλής τον Μητροπολίτη Περγάμου. κ. Ιωάννη θα επισκεφθεί τον...
12 Αυγούστου, 2019 - 8:01

Στο Βελιγράδι αντιπροσωπεία από το Φανάρι

Διαδώστε:
Στο Βελιγράδι αντιπροσωπεία από το Φανάρι

Υψηλόβαθμη αντιπροσωπεία του Οικουμενικού Πατριαρχείο αναμένεται να επισκεφθεί το Πατριαρχείο της Σερβίας στο εγγύς μέλλον.

Ο Επίσκοπος Μπάτσκας, κ. Ειρηναίος, επικεφαλής του Τμήματος Πληροφόρησης και Εκδόσεων της Σερβικής Εκκλησίας, σε πρόσφατη συνέντευξή του στην εφημερίδα του Βελιγραδίου Dana, τόνισε ότι μια αντιπροσωπεία από το φανάρι με επικεφαλής τον Μητροπολίτη Περγάμου. κ. Ιωάννη θα επισκεφθεί τον Πατριάρχη Σερβίας κ.κ. Ειρηναίο.

Ωστόσο, ο σκοπός της επίσκεψης δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί.

“Ποιοί είναι οι λόγοι για την επίσκεψη αυτή και τι θα συζητηθεί, πραγματικά ούτε εγώ ούτε κανένας άλλος δεν γνωρίζει τώρα. Γιατί δεν έχουμε ενημερωθεί … Προσωπικά δεν μπορώ να πω κάτι συγκεκριμένο επειδή δεν είμαι προφήτης” υπογράμμισε ο Επίσκοπος Μπάτσκας, προσθέτοντας ωστόσο ότι δεν αποκλείεται να τεθούν στο τραπέζι το ζήτημα της Εκκλησίας στην Ουκρανία. ή το θέμα της εκκλησίας των Σκοπίων.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων