18/02/2020 18/02/2020 Επίσκεψη στη Σερβία πραγματοποιεί ο επικεφαλής του Τμήματος Εξωτερικών Εκκλησιαστικών Σχέσεων του Πατριαρχείου Μόσχας, Μητροπολίτης Βολοκολάμσκ κ. Ιλαρίων, μετά από πρόσκληση του Πατριάρχη Σερβίας κ.κ. Ειρηναίου. Ο Προκαθήμενος της Σερβικής Εκκλησίας συναντήθηκε με τον Μητροπολίτη κ. Ιλαρίωνα και συζήτησαν για τη κατάσταση που επικρατεί στην Ορθόδοξη εκκλησία αλλά και για το φλέγον ζήτημα του Μαυρουβουνίου....
18 Φεβρουαρίου, 2020 - 8:02
Τελευταία ενημέρωση: 18/02/2020 - 8:05

Στο Βελιγράδι ο Μητροπολίτης Βολοκολάμσκ

Διαδώστε:
Στο Βελιγράδι ο Μητροπολίτης Βολοκολάμσκ

Επίσκεψη στη Σερβία πραγματοποιεί ο επικεφαλής του Τμήματος Εξωτερικών Εκκλησιαστικών Σχέσεων του Πατριαρχείου Μόσχας, Μητροπολίτης Βολοκολάμσκ κ. Ιλαρίων, μετά από πρόσκληση του Πατριάρχη Σερβίας κ.κ. Ειρηναίου.

Ο Προκαθήμενος της Σερβικής Εκκλησίας συναντήθηκε με τον Μητροπολίτη κ. Ιλαρίωνα και συζήτησαν για τη κατάσταση που επικρατεί στην Ορθόδοξη εκκλησία αλλά και για το φλέγον ζήτημα του Μαυρουβουνίου.

Το πρόγραμμα της παραμονής του Μητροπολίτη Βολοκολάμσκ περιλαμβάνει την επίσκεψη στο Ναό Αγίου Σάββα Βελιγραδίου, όπου θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση της Σερβικής μεταφράσεως του πονήματος «Σε τί πιστεύουν οι Ορθόδοξοι χριστιανοί» του Μητροπολίτη Ιλαρίωνα καθώς και την ομιλία στη Θεολογική Σχολή Πανεπιστημίου Βελιγραδίου με θέμα «Η Ορθόδοξη θεία λατρεία ως σχολείο θεολογίας και του σκέπτεσθαι για τον Θεό».

Τον Σεβασμιώτατο συνοδεύουν ο κ. Α. Χόσεφ, στέλεχος του ΤΕΕΣ και ο Υποδιάκονος Βιατσεσλάφ Λι.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων