07/11/2019 07/11/2019 Με την Πρέσβη των Ηνωμένων Πολιτειών στο Μαυροβούνιο Τζούντι Ράιζινγκ συναντήθηκε ο Μητροπολίτης Μαυροβουνίου και Παραθαλασσίας του Πατριαρχείου της Σερβίας κ. Αμφιλόχιος. Ο Μητροπολίτης, καλωσορίζοντας την Πρέσβη και τους συνεργάτες του, επεσήμανε την αιώνια και πλούσια χριστιανική ιστορία και τον πολιτισμό στην περιοχή του Μαυροβουνίου. Η συζήτηση επικεντρώθηκε σε θέματα που αφορούν στην προστασίας του...
07 Νοεμβρίου, 2019 - 11:43
Τελευταία ενημέρωση: 07/11/2019 - 11:49

Στον Μητρ. Αμφιλόχιο η Πρέσβης των ΗΠΑ στο Μαυροβούνιο

Διαδώστε:
Στον Μητρ. Αμφιλόχιο η Πρέσβης των ΗΠΑ στο Μαυροβούνιο

Με την Πρέσβη των Ηνωμένων Πολιτειών στο Μαυροβούνιο Τζούντι Ράιζινγκ συναντήθηκε ο Μητροπολίτης Μαυροβουνίου και Παραθαλασσίας του Πατριαρχείου της Σερβίας κ. Αμφιλόχιος.

Ο Μητροπολίτης, καλωσορίζοντας την Πρέσβη και τους συνεργάτες του, επεσήμανε την αιώνια και πλούσια χριστιανική ιστορία και τον πολιτισμό στην περιοχή του Μαυροβουνίου.

Η συζήτηση επικεντρώθηκε σε θέματα που αφορούν στην προστασίας του δικαιώματος στην ελευθερία της θρησκείας και  τις προκλήσεις που υπάρχουν στις εκκλησιαστικές σχέσεις.

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στον νέο νόμο που προωθεί η κυβέρνηση του Μαυροβουνίου περί θρησκευτικών ελευθεριών, σύμφωνα με τον οποίο η περιουσία της Μητρόπολης θα περάσει στο κράτος.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων