31/10/2019 31/10/2019 Με τον Σεβ. Μητροπολίτη Μαυροβουνίου και Παραθαλασσίας κ. Αμφιλόχιο συναντήθηκε η Πρέσβειρα της Βουλγαρίας στο Μαυροβούνιο, Μεγκλένα Πλάγκτσιεβα, την Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2019. Ο Σεβασμιώτατος υποδέχτηκε την Βουλγάρα Πρέσβειρα στην έδρα της Ιεράς Μητροπόλεως Μαυροβουνίου και Παραθαλασσίας και συζητήθηκαν επίκαιρα θέματα που απασχολούν την Εκκλησία. Για την ιστορία να σημειωθεί ότι είναι η πρώτη φορά που η κυρία...
31 Οκτωβρίου, 2019 - 17:06
Τελευταία ενημέρωση: 31/10/2019 - 16:35

Στον Μητροπολίτη Μαυροβουνίου η Πρέσβειρα της Βουλγαρίας

Διαδώστε:
Στον Μητροπολίτη Μαυροβουνίου η Πρέσβειρα της Βουλγαρίας

Με τον Σεβ. Μητροπολίτη Μαυροβουνίου και Παραθαλασσίας κ. Αμφιλόχιο συναντήθηκε η Πρέσβειρα της Βουλγαρίας στο Μαυροβούνιο, Μεγκλένα Πλάγκτσιεβα, την Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2019.

Ο Σεβασμιώτατος υποδέχτηκε την Βουλγάρα Πρέσβειρα στην έδρα της Ιεράς Μητροπόλεως Μαυροβουνίου και Παραθαλασσίας και συζητήθηκαν επίκαιρα θέματα που απασχολούν την Εκκλησία.

Για την ιστορία να σημειωθεί ότι είναι η πρώτη φορά που η κυρία Πλάγκτσιεβα επισκέφτηκε επίσημα τον Σεβασμιώτατο και την Ιερά Μητρόπολη από το 2018 όταν και ανέλαβε τα καθήκοντά της.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων