09/08/2019 09/08/2019 Θεία Λειτουργία στον ιστορικό ιερό ναό της Ρουζίτσα στο Βελιγράδι ετέλεσε ο Πατριάρχης Σερβίας κ.κ. Ειρηναίος, με αφορμή τον εορτασμό της μνήμης της Αγίας Παρασκευής (με το παλαιό ημερολόγιο). Στην λειτουργία παρέστη και ο Επίσκοπος Μπάτσκας κ. Ειρηναίος. “Αυτή η εκκλησία, είναι ένας ναός προσευχής και μετάνοιας. Είναι ένας ναός αφυπνισμένων ψυχών που αναζητούν τον...
09 Αυγούστου, 2019 - 8:36

“Στον ναό των αφυπνισμένων ψυχών”

Διαδώστε:
“Στον ναό των αφυπνισμένων ψυχών”

Θεία Λειτουργία στον ιστορικό ιερό ναό της Ρουζίτσα στο Βελιγράδι ετέλεσε ο Πατριάρχης Σερβίας κ.κ. Ειρηναίος, με αφορμή τον εορτασμό της μνήμης της Αγίας Παρασκευής (με το παλαιό ημερολόγιο). Στην λειτουργία παρέστη και ο Επίσκοπος Μπάτσκας κ. Ειρηναίος.

“Αυτή η εκκλησία, είναι ένας ναός προσευχής και μετάνοιας. Είναι ένας ναός αφυπνισμένων ψυχών που αναζητούν τον Κύριο. Αυτός ο τόπος λατρείας είναι ένας χώρος όπου ρίχνονται δάκρυα μετάνοιας” τόνισε ο Προκαθήμενος της Σερβικής Εκκλησίας, ενώ αναφερόμενος στον βίο της Αγίας Παρασκευής τόνισε ότι είναι είναι ένα παράδειγμα για όλους εμάς, και ειδικά για τα κορίτσια, πώς πρέπει να ζήσουμε και πώς να δούμε το νόημα της ζωής σύμφωνα με τις αρχές του ευαγγελίου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων